За първи път на фитнес (за жени)

Какво трябва и какво не трябва да се прави по време на фитнес

Токчетата не са подходящи спортни обувки за фитнес

Облеклото е изключително важна част от нашата фитнес тренировка, На фитнес се ходи спортно и удобно облечена. Това означава клин или шорти, с подходящо бюстие. Прашките са уместни само на плажа. Токчетата също не са удобни за фитнес. Дрехите не трябва да възпрепятстват движенията и да пречат на спортните занимания.

Аромат. За фитнес е удачно използването на дезодорант, който предпазва от излишно изпотяване, не много силен, с не натрапчива миризма. Парфюмите не са удачни.

Грим и прическа. На фитнес сте, за да изкарате токсините и да се поизпотите, затова гримът не е необходим тук. Оставете порите да дишат. Желателно е косата да е вързана на опашка или сплетена на плитка.

Отнасяйте се добре с уредите. Винаги след тренировка връщайте гиричките или лоста на мястото му, за да е удобно ползването му от следващия клиент.
Ако искате да ползвате някой уред, но видите, че е зает не правете опашка пред него, а си намерете друго занимание, докато той се освободи.

Разговор на висок глас и просташки смях са недопустима атмосфера в фитнес залата.
Не се гримирайте на огледалата в залата. Това може да стане в съблекалните.

Не зяпайте втренчено хората, които тренират успоредно с вас, освен дразнещо за другия, това е невъзпитано държание за една дама.
Правилата на фитнес етикета не са сложни, само трябва да ги научите и да ги прилагате веднага щом прекрачите прага на фитнес залата.

Погледни и тези публикации по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *