ВИЖТЕ как Руслан Мъйнов се стопи за година!

Бесарабският българин от Украйна смъкнал 25 килограма с разделно хранене

Цели 25 килограма свалил Руслан Мъйнов за година. Закръгленият водещ и актьор от „Комиците” се похвали за успеха си в студиото на bTV.

Тайната за по-фината снага на Мъйнов била разделното хранене. Именно с тази диета той успял да се сбогува с излишните тлъстини по тялото си.

Актьорът сподели, че не винаги е бил дебел, но бил предразположен към напълняване генетично. Майката на Мъйнов била по-пълничка, а освен това вкъщи почти винаги хапвали много пържена и мазна храна. Миналата година той решил, че най-псле е време да спре с цялото това тъпчене и цялата свинщина в кухнята. До това решение го довел комичен случай – седнал на едн стол и той се счупил. Тогава решил да вземе нещата в свои ръце. „Освен това съм нисък и с тези повече килограми нещата ставаха вече гротескни”, сподели актьорът.

По повод решението му да започне диета, той заяви, че това му е коствало много воля и усилия. Все още обаче Мъйнов не се е запалил да започне да спортува. Той каза, че предпочита да се лишава от храна, но не и да се мъчи с физически упражнения и спорт.

Погледни и тези публикации по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *