Ябълковият оцет върши чудеса при болки в ставите

Ставните болки измъчват много хора, които могат да си помогмат и сами, с почти магическите свойства на ябълковия оцет

Артрит, шипове, подагра, всички те и подобните им, причиняват всекидневни страдания, но общото, освен болката е, че те се получават вследствие отлагането на соли. Да се победят болките ще ви помогне ябълковият оцет.

Ябълковият оцет върши чудеса при болки в ставите

Може да поведете борба с артрита – възпалението на ставите и дори да я спечелите, ако се придържате към строга диета с ограничаване на соли и пурини. При това може да разчитате на ябълковия оцет да обърне резултата във ваша полза. Пригответе си напитка с ябълков оцет и само след седмица ще забравите за бастуна, ако сте свикнали с него.

Народната медицина препоръчва ябълковия оцет на само за диети и разкрасителни процедури, той е най-мощното средство за справяне с артрита. Не са само хората на възраст, които се оплакват от артрит. Съвременният заседнал живот на младите също води и до ошипяване, и до артрози. В един момент дори модерните лекарства не помагат, затова е добре да се знае и използва почти магическата сила на ябълковия оцет. Най-лесно и просто е да си направите напитка – сипете в чаша вода 10 чаени лъжички ябълков оцет. Няма да повярвате, но ефектът се забелязва още на втория ден! Накуцването намалява забележимо, а само след 4 дни – е наполовина по-малко. За един месец може почти да се отървете от неприятното усещане, защото ставите се раздвижват и болките изчезват. Ако ви се струва, че е доста силен вкусът, започнете с поне 5 лъжички и постепенно увеличавайте, докато стигнете 10. Ефектът при болки в ставите е по-добър, когато напитката с ябълковия оцет с приема по време на хранене.

Погледни и тези публикации по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “Ябълковият оцет върши чудеса при болки в ставите

  1. Благодаря за подсещането за лечение с ябълков оцет.

  2. Преди 7-8 години имах силна болка в лявата ябълка ,започнах да пия всяка сутрин 1 супена лъжица ябълков дцет в 1 чаена чаша вода . НО оцета да е направен само от смлени ябълки без вода и захар .Повярвайте не съм пила никакви лекарства и до ден днешен.

  3. Ако оцета се постави в храна , супа или салата дали ще има същия ефект?

  4. От една година страдам от болки в ставите.
    Започнах да пия всеки ден оцет.Имам чувствително подобрение.Болките в колената
    изчезнаха. Движа се по- лесно.

  5. Здравейте, имате ли диагноза от какво са породени болките .Написаното е чудесно но със сигорност има значение каква е причината за болките.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *