Американка впечатляващо успя да отслабне със 100 килограма

Сега от нея се интересуват различни здравословни организации

Американката Сю Томпсън тежала внушително много – 160 килограма. Сега тя е на 40 години, а е успяла да се справи с проблема на излишните килограми за 3 години. Настоящото й тегло е 60 килограма, благодарение на упоритостта й, пише HotArena.net.

Тя е родила едно дете и не се безпокояла за наднорменото си тегло. Обаче един ден тя решила, че това е много опасно за здравето и живота й. Най-много страда от това състояние сърцето, а и всички органи. Сю се подложила на зверски диети за отслабване и успяла за 3 години да свали излишните килограми и сега е с изумителните 60 килограми.

Американка впечатляващо успя да отслабне със 100 килограма

Американка впечатляващо успя да отслабне със 100 килограма

Тя успя да постигне желания резултат и сега носи дрехи с 10 номера по-малко. Сю не желае да разкрие какви диети е спазвала, но само казва, че не е прилагала гладолечение. Съставила си е здравословен начин на хранене и досега продължава да го спазва.

Сю Томпсън изглежда много подмладена за възрастта си и сега тя е обект на вниманието на организации за здравословно хранене. От „България днес” споделят, че тя е младееща дама и изглежда много добре.

Диетите за отслабване и за здравословно хранене са добро нещо, но трябва да се внимава с тях и да се подбере правилната диета, за да не се стигне до тези нещастни случаи като тези описани в друга статия – ТУК. А за една полезна билка, за която се говори в древните легенди може да прочетете – ТУК.

Погледни и тези публикации по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *