Ето кои храни най-много допринасят за появата на рак

Най-допринасящи за появата на рак са храните съдържащи химия, кожи и сухожилия

В големите супермаркети и в заведенията за бързо хранене се намират в голямо разнообразие кренвирши и други видове колбаси. Не всеки човек пазаруващ от там знае колко са вредни те заради състава им, в който преобладават химически овкусители, оцветители и стабилизатори. Освен тях в колбасите и кренвиршите се съдържат и кожи и сухожилия.

Специално химикалите не се съдържат само в тези колбаси, но и в другите направени от пуешко, пилешко. Различните видове салами, шницели, филета били те скъпи или евтини съдържат различни химикали, без които не може да се запази месото.

Ето кои храни най-много допринасят за появата на рак.

Ето кои храни най-много допринасят за появата на рак.

Всички те са вредни за здравето и докарват рак. Освен това в евтините колбаси се съдържат соев концентрат, овкусители и вещества като натриевите карагинини, които са причинители на затлъстяването.

На етикета производителят пише, че са в малко количество и няма опасност за здравето, но даже и да са малко с течение на времето те се натрупват в тялото и стават причина за болести и даже такива като рак. При продължителна употреба те се натрупват във вид на шлака в организма и на края се предизвикват тежки заболявания.

В малотрайните колбаси съдържанието на месо е около 20%, а останалата част е от месни субпродукти. Месото в някои салами и колбаси, което е механично обезкостено съдържа субпродукти като в пилешкото и говеждото те са сухожилия и кожи, а в свинското – мазнини. Според специалистите в останалата част те съдържат други тъкани, които не са подходящи за употреба от човека.

Отпадъчните вещества от тези продукти се натрупват в телата ни и след време ни отравят дотолкова, че предизвикват различни заболявания в това число и рак.

Погледни и тези публикации по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Ето кои храни най-много допринасят за появата на рак

  1. ние отдавна знаем, че ядем всичко друго ,но не и месо! като го няма БДС /български държавен стандарт/ е така, ама къде са управляващите? лично аз работех във фирма за пилешки полуфабрикати и от тогава не купувам такива неща хаха от 14 кг месо се правеше 40 кг кайма. познайте какво има още в тази смес наречена "кайма".

  2. Господа производители и търговци защо ни тровите ГОСПОДА УПРАВНИЦИ ТОВА Е БОМБАТА В НАШАТА ДЪРЖАВА НЯМА КАКВО ДА ПОМАГАТЕ НА ДРУГИ КАТО И ТУК ИМА БОМБА КОЯТО УБИВА НАРОДА ВСИЧКИ ПЛОДОВЕ С НИТРАТИ ВСИЧКИ МЕСА С ЕТА Е ТОВА АКО НЕ Е УБИСТВЕНО ЗДРАВЕ МУ КАЖИ СПРЕТЕ ГО ТОВА ВСИЧКИ СМЕ БОЛНИ ПЛАЩА МЕ СИ ЗА ЗДРАВЕ И ЗА ВСИЧКО ЗАЩО НЕ МОЖЕМ КАТО ДРУГИТЕ.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *