Ето кои храни най-много допринасят за появата на рак

Най-допринасящи за появата на рак са храните съдържащи химия, кожи и сухожилия

В големите супермаркети и в заведенията за бързо хранене се намират в голямо разнообразие кренвирши и други видове колбаси.

Не всеки човек пазаруващ от там знае колко са вредни те заради състава им, в който преобладават химически овкусители, оцветители и стабилизатори.

Освен тях в колбасите и кренвиршите се съдържат и кожи и сухожилия.

Специално химикалите не се съдържат само в тези колбаси, но и в другите направени от пуешко, пилешко.

Различните видове салами, шницели, филета били те скъпи или евтини съдържат различни химикали, без които не може да се запази месото.

Всички те са вредни за здравето и докарват рак.

Освен това в евтините колбаси се съдържат соев концентрат, овкусители и вещества като натриевите карагинини, които са причинители на затлъстяването.

На етикета производителят пише, че са в малко количество и няма опасност за здравето, но даже и да са малко с течение на времето те се натрупват в тялото и стават причина за болести и даже такива като рак.

При продължителна употреба те се натрупват във вид на шлака в организма и на края се предизвикват тежки заболявания.

В малотрайните колбаси съдържанието на месо е около 20%, а останалата част е от месни субпродукти.

Месото в някои салами и колбаси, което е механично обезкостено съдържа субпродукти като в пилешкото и говеждото те са сухожилия и кожи, а в свинското – мазнини.

Според специалистите в останалата част те съдържат други тъкани, които не са подходящи за употреба от човека.

Отпадъчните вещества от тези продукти се натрупват в телата ни и след време ни отравят дотолкова, че предизвикват различни заболявания в това число и рак.

Иван Петров

Погледни и тези публикации по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Ето кои храни най-много допринасят за появата на рак

  1. ние отдавна знаем, че ядем всичко друго ,но не и месо! като го няма БДС /български държавен стандарт/ е така, ама къде са управляващите? лично аз работех във фирма за пилешки полуфабрикати и от тогава не купувам такива неща хаха от 14 кг месо се правеше 40 кг кайма. познайте какво има още в тази смес наречена "кайма".

  2. Господа производители и търговци защо ни тровите ГОСПОДА УПРАВНИЦИ ТОВА Е БОМБАТА В НАШАТА ДЪРЖАВА НЯМА КАКВО ДА ПОМАГАТЕ НА ДРУГИ КАТО И ТУК ИМА БОМБА КОЯТО УБИВА НАРОДА ВСИЧКИ ПЛОДОВЕ С НИТРАТИ ВСИЧКИ МЕСА С ЕТА Е ТОВА АКО НЕ Е УБИСТВЕНО ЗДРАВЕ МУ КАЖИ СПРЕТЕ ГО ТОВА ВСИЧКИ СМЕ БОЛНИ ПЛАЩА МЕ СИ ЗА ЗДРАВЕ И ЗА ВСИЧКО ЗАЩО НЕ МОЖЕМ КАТО ДРУГИТЕ.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *