Поразяват ни с психотронни оръжия (ВИДЕО)

Иванка Миланова разказва своята история и за организацията, която е създала

Иванка Миланова разказва как е атакувана с психотронни оръжия и за преживяния кошмар, пред БЛИЦ. От скоро тя е създала Организация срещу злоупотреба с психотронни оръжия, която има централа в Германия. След лутане из различни международни организации като ООН, Европейския парламент, за правата на човека в Страсбург не е успяла да направи нищо за да си търси правата и да бъде защитена от посегателството над здравето и живота й, тя се върнала в България и решила да създаде тази организация.

Тук се е срещнала с професор Георги Василев. Той споделя съдба подобна на нейната, но не е посмял да говори. Двамата заедно направили организацията като клон на друга съществуваща вече, която е с централа в Германия. Но след това споделя, че са започнали още повече да ги атакуват с микровълни и високо и ниско честотни вълни.

Микровълново оръжие, САЩ - «Active Denial System»

Микровълново оръжие, САЩ – «Active Denial System»

Иванка Миланова споделя, че извършителите са съседи, защото трябва да се наблюдава състоянието на атакувания човек. Направило й впечатление, че главно жени вършат тази работа. В нейния случай е едно турско семейство, при които идват явочници от време на време. Въздействието с психотронно оръжие изисква постоянно наблюдение и се следи с инфрачервени камери кой орган на тялото как реагира и техниката е свързана с компютър.

Тези оръжия са създадени в Русия, след това в САЩ и Канада ги разработват и в момента ги има в България на пазарите с китайски произход. Те се използват масово срещу обикновени граждани, а в началото били предназначени срещу терористи.

Психотронните оръжия са с 47 вида излъчвания – нискочестотни, ултразвукови, високочестотни, микровълнови и т. н. У нас срещу гражданите се използват високо и нискочестотни и микровълновите.

Излъчванията влияят върху всички органи, съсипват имунната система, действията и ходенето на човек стават бавни, може да се стигне и до по-тежки положения като течене на кръв от носа. Иванка Миланова знае и за съществуването на начин за пускане на глас в мозъка, а оплаче ли се човек от такива неща го обявяват за луд. Този начин на тероризиране чрез облъчвания засягат и мускулната система и костите и се стига до липса на усет в краката и това води до падане.

С микровълново оръжие дебнат бунтарите.

С микровълново оръжие дебнат бунтарите.

В двете снимки са показани микровълново оръжие предназначено за разпръскване на демонстранти и противници по време на военни действия. Не са публикувани снимки на психотронни оръжия в мрежата, а вместо тях тези, които служат за разпръскване на демонстранти. The Active Denial System (ADS) е несмъртоносно, използващо насочена енергия оръжие, разработено от американската армия. Той е силен излъчвател на милиметрови вълни използвано главно за контрол на хора с цел да ги прогонят. Това оръжие причинява болка от изгаряне на кожата и така принуждава демонстрантите да се разпръснат. Използвано е в Ирак.  Някои допълнителни системи като ADS HPEM се използват също и за деактивиране на превозни средства. Повече за него в добавения втори видео клип към статията.

Г-жа Миланова е усещала ток през ходилата си, течало й е кръв през носа често, имала е усет на вкус на метал в устата, имала е силно главоболие, виене на свят. Последните две болежки се повтаряли през всеки час и половина. Медицинските й изследвания показва, че тя в тялото й има наличие на тежки метали, намерени са концентрации на хром и сребро. Оплаквала се е в прокуратурата, но нищо не е направено в нейна защита. Тя има списък с имена и на други хора потърпевши от този начин на тероризиране.

Иванка Миланова се е замисляла защо го правят. Една от причините е да изследват и разработват нови оръжия, но от друга страна стремежът им е да тероризират хората с цел да създадат покорно човечество и да се намали населението на земята. Другите подобни средства са аерозолните замърсявания от самолетите (Кемтрейлс), ГМО, някои от ваксините, химическото замърсяване на питейната вода и околната среда изобщо и други. Всичко това е част от плановете на световния елит за поробване на човечеството и въвеждане на нов световен ред.

По този въпрос вече сме споменали, че събитията, които наблюдаваме са предсказани в Библията и този нов световен ред ще доведе до голямо зло за цялото човечество и че всички народи ще бъдат измамени, като това включва и свръхестествени прояви. В нея се говори и за въвеждането на един белег, чрез който ще се осъществява контрола върху хората с цел да се покланят на фалшива религиозна система и свободата на съвестта ще бъде потъпкана. Но Бог ни е предупредил, че не трябва да се приема фалшивото религиозно поклонение и е описано защо. Затова е добре да се чете тази книга, за да се знае какво да се прави. Обърнете внимание на видео клиповете.

Снимка

Снимка

По този повод може да прочетете следната статия за аерозолните престъпления ТУК, друга за фармацевтичната мафия ТУК, и още една за ГМО ТУК.


Погледни и тези публикации по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Поразяват ни с психотронни оръжия (ВИДЕО)

  1. Устройството създава електромагнитно излъчване с честота 95 GHz (дължина на вълната 3,2 mm), и я насочва чрез антена към субектите. Микровълните проникват в епидермиса на кожата и я нагряват до около 55° по Целзий, предизвиквайки силно болезнено усещане за изгаряне (въпреки че не причиняват истинско изгаряне). Лъчът може да бъде поддържан фокусиран на разстояние до около половин километър, и лесно прониква през дебело облекло. Стените го спират. Тоест в случая (с показаното на картинката оръжие)става въпрос за микровълново оръжие, а не за психотропно. Явно авторите на статията нямат основни познания по темата, за да ги бъркат така, а са решили да се ги заменят с "професионалното" мнение на поредната шизофреничка с мания за преследване.

    • аз съм обект на психотронно оръжие посредством РФИД чип и съм подслушван и наблюдаван от 2010 г в това включва четене на мисли ,силни болки ,понякога операторите не ме оставят да спя от тези болки чувам като коментират това което си казвам на ум или правя нещо ,независимо какво ,може и още да се каже но ще ви го спестя ,видях кой ме оцели с чип в окото ,но ме изкараха шизофреник да ни е честито невежеството на обществото

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *