Рецепта от народната медицина за лечение на тежки болести и рак

Този начин на лечение е бил широко разпространен в миналото в Германия и други страни

Приложението на газта за здравни цели се е разпространявало отдавна от едно поколение на друго. Има записи, в които се предполага, че германците са взели използването на газта за лечение от сърбите. Сърбия е използвала газ за лечение през Първата световна война, когато е била в затруднено положение и е нямала лекарства и са прибегнали до едно средство от народната медицина. Тогава поне една част от населението е имало достъп до газта.

Д-р Паула Кернер е била болна от рак на червата и преживяла истинско чудо, когато се излекувала с пиене на газ за осветление, която се продава в железарските магазини. Когато е била на 31 г.  тя била оперирана, но се получили разсейки по бъбреците и лекарите разбрали, че е безнадежден случай.

Рецепта от народната медицина за лечение на тежки болести и рак с газ.

Рецепта от народната медицина за лечение на тежки болести и рак с газ.

На всичкото отгоре я уволнили от работа в болницата. По съвет на нейния съпруг тогава, започнала да пие газ. Само след три дни станала на крака. След месец и половина била вече здрава и си възстановила теглото.

Има регистрирани над 2000 случаи на излекувани с газ от тежки болести и рак. Д-р Паула Кернер от клиника „Джейкъб”, след оздравяването си твърди, че ако всеки човек пие по 12 дни в годината само по една чаена лъжичка газ, няма да се разболее никога от тежки болести от типа на рак, левкемия и други.

Използването на газ за лечениие е узаконено в много страни по света. В Унгария, Франция, Полша и Швейцария може да се купи газ от аптеката пречистена от нежеланите миризми в нея.

Причината да не се прилага масово този метод е, че фармацевтичните компании нямат сметка от прилагането на евтината газ, защото техните печалби идват от скъпите лекарства и терапии за лечение с химиотерапия и други модерни средства. Това е част от плана на световния елит, а кой стои зад тях вижте във видео клипа.

Може би лечението с газ няма да помогне на абсолютно всеки болен човек, но в замяна на това е евтино и достъпно средство и човек може да опита при нужда.

Този метод е известен още от дълбока древност по времето на Авицена. Днес се използва дестилирана газ за лечение. Според д-р Паула Кернер тя възбужда лимфните съдове като с това пречиства кръвта от вредни вещества и се получава лечебният й ефект.

Лечението на рака е свързано с печалбите на фармацевтичните компании. Много болни намират полза и от химиотерапията, но е известно, че тя все пак е вредна за здравето, защото убива и здрави клетки.

Други статии за лечението на рака чрез диети и други ефективни средства може да прочетете – ТУК , за лечение със сода – ТУК и за друг начин на лечение ТУК

Източник: e-zdravey.com

Погледни и тези публикации по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Рецепта от народната медицина за лечение на тежки болести и рак

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *