Естествените продукти на АкваСорс помагат за вашето здраве

АкваСорс произвежда продукти богати на полезни естествени вещества за вашето здраве

Формата АкваСорс е една от многото производители на здравословни продукти с високо качествени билки и други растения. Тя е основана през далечната 1994 г. от англичаните Робърт Дейвидсън и Дейвид Хауъл, които са известни хомеопати. Идеята за създаването на тази фирма е откриването на полезните свойства на микроводораслите АФА, които се намират в едно чисто планинско езеро в щата Орегон в САЩ – Горен Кламат.

Продуктите на АкваСорс помагат за отслабване, превенция от болести, за повече енергия

Продуктите на АкваСорс помагат за отслабване, превенция от болести, за повече енергия

След като забелязват ползите за здравето на своите пациенти, основателите на фирмата решават да започнат да ги разпространяват под формата на хранителна добавка. Освен водораслите, те започнали да търсят и да създават и други хранителни добавки и натурална козметика. Отделили са 15 години за изследвания върху здравословното хранене с помощта на много специалисти в тази област. Така стигат до създадените и широко разпространени естествени продукти на фирмата АкваСорс.

Езерото Горен Кламат е дълбоко 700 метра и има площ 220 кв. км. В него се стичат водите на 17 чисти планински поточета и реки и така внасят по 50 000 тона наноси съдържащи различни минерали. Водата в езерото се изследва постоянно и се следи за наличието на тежки метали и радиоактивни вещества. Благодарение на нея се получава наличието на богатата биомаса, сред която са и водораслите АФА. Те са основния продукт на фирмата.

Синьо-зелените  водорасли АФА съдържат лесно уловими хранителни вещества като антиоксиданти, витамини В5, В12, Е, С, бета-каротин, невролептици, минерали, протеини, аминокиселини, мастни киселини, ензими, хлорофил и други. Те се предлагат под формата на течност, на прах и на капсули от вегетариански желатин. Белтъчините в тях са на почти 100% усвояемост.

Действието на водораслите АФА е добро за нервната система – антидепресиращо, подобряват концентрацията и паметта; предпазват от радиация и канцерогени; помагат за синтеза от тялото на антитела, за метаболизма, за кръвотворенето, укрепват кръвоносните съдове, полезни са при анемия, за активиране синтеза на стволови клетки. aquasource-sport.net.

“Демир

Водораслите намират приложение за различни болести и състояния и за набавяне нужните хранителни вещества към храненето.

Езерото Кламат, където се намират микроводораслите АФА употребявани от АкваСорс

Езерото Кламат, където се намират микроводораслите АФА употребявани от АкваСорс

Продуктите на АкваСорс съдържат освен водораслите АФА и други важни за здравето хранителни вещества като коластра, коензим Q10, органичен витамин D, Алое Вера, ензими, ечемик, Пикногенол, акай бери и други. Всички те имат широк спектър на приложения за здравето, за укрепване на имунитета, за подпомагане на лечението на рака, за ставни и нервни заболявания, за възстановяване след инсулт и инфаркт, за повече енергия и т. н. estestveni.com.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *