Чудодейната алкална вода – как да си приготвим този универсален лек

Ето за какво помага чудото на народната медицина – алкална вода

Ето как да си приготвим чудният еликсир наречен алкална вода.

Рецептата е известна в целия свят и се препоръчва от всички привърженици на народната медицина. За чудотворния лек смесете 1/2 литър вода; сок от три лимона и 1 лъжица сода бикарбонат. Приберете в подходящ съд.

Напитката трябва да се консумира на празен стомах.

Чудният еликсир от сода и лимон се използва за профилактика против ракови заболявания.

Вкусът на тази напитка е много приятен като натурална лимонада.

Към сокът не се прибавят нито захар, нито подсладители.

Теоретичното обяснение за действието на този еликсир е, че лимонът е един уникален плод, който убива клетките на рака. Той съдържа вещества наречени лимоноиди, които имат силно противораково действие и унищожават клетките на дузина вида рак. Освен това лимонът има силен противомикробен ефект. Качествата на лимона и добавянето на сода бикарбонат променят стойностите на Ph към алкална среда, която е неподходяща за живот на раковите клетки.

Тоест, казано накратко качествата на лимона и содата променят Ph баланса в нашия организъм към алкален и по този начин убиват туморните клетки.

Този еликсир от сода и лимон, за разлика от агресивната химиотерапия убива раковите клетки в нашето тяло без да засяга здравите.

Използван от хора без здравословни проблеми, еликсирът може да изчисти организма от патогенни клетки, които замърсяват човешкото тяло.

Същата смес от лимон и сода може да се използва след физическо или психическо натоварване, при отпадналост и за укрепване на имунната система.

алкална вода.

Ето за какво помага чудото на народната медицина – алкална вода.

Много медицински изследвания доказват уникалният ефект от лечение на рак със сода и лимон.

“Фигурин

За разширеното проучване действието на вълшебния еликсир от сода бикарбонат и лимон, Националният здравен институт на САЩ е отпуснала сумата от два милиона долара.

Лимонът има много добър ефект и за лечението на кисти, бактериални и гъбични инфекции, вътрешни паразити. Регулира стойностите на кръвното налягане и помага при депресии, като намалява стреса.

Как да си приготвим алкална вода

Как да си приготвим алкална вода – чудото на народната медицина.

С тази алкална вода със сода не трябва да се прекалява, а трябва да се вслушаме и в мненията за нея от лекарите от официалната медицина, които не я признават. От содата може да се повиши кръвното налягане, защото съдържа натрий, ако се прекали и не се препоръчва от официалната медицина.

Водещ полезен фактор е лимонът. Всеки трябва да обърне внимание как му действа содата и да не прекалява с нея. Вместо това може да се ползва друга рецепта за алкална вода с лимон и хималайска сол, за която писахме – ТУК.

Също така задължително погледнете и ТОВА:

Важните алкални храни пазят от диабет, рак и други болести! Вижте кои са те!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *