Съчетание от алое, мед и вино помага при миома и кисти

Алое, мед и вино по стара бабина рецепта, която помага при женски заболявания, миоми и кисти на яйчниците

По последни данни женските репродуктивни проблеми се увеличават.

На едно от първите маста са миомите и кистите на яйчниците. Докторите алармират, че особено са се увеличили моиомните заболявания. Вече има много добра медицинска техника и добри специалисти, които могат по оперативен начин и чрез лапароскопски операции да отстраняват и да наблюдават развитието на миомите и кистите по яйчниците.

Ако са ви открили миома или киста, не спирайте да поддържате връзка с вашия лекаря който ще ви каже какво лечение е най-добре за вас, дали трябва да се оперирате или трябва просто да наблюдавате тези образувания.

алое, мед и вино

Алое, мед и вино по стара бабина рецепта, която помага при женски заболявания, миоми и кисти на яйчниците

Наред с традиционното лечение има и различни много полезни и типично женски билки като турта, невен, алое вера.

Има една много добра и ефективна рецепта с алое, мед и вино, която бихте могли да си направите и тя да ви помогне, като все пак трябва да уведомите вашия лекар за това.

Рецептата е с алое, мед и вино, към която се прибавя и билката рани лист. За целта ви трябват 20 листа алое вера, половин килограм чист пчелен мед, половин литър червено вино и 2 супени лъжици рани лист. Алоето се накъсва или нарязва на дребно в по-дълбок съд, а после към него се прибавят медът и виното, както и билката рани лист.

Добре се обърква всичко и се поставя на котлона на водна баня да се вари около половин час. Сместа се налива в шишета и се съхранява на хладно място. Приема се 3 пъти на ден по една супена лъжица около половин час преди ядене.

“Демир

Тази рецепта с алое, мед и вино топи кистите в яйчниците и помага за намаляване размера на миомите. След като изпиете едната доза, може да си починете две седмици и отново да си направите тази рецепта с алое, мед и вино, плюс билката рани лист.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Съчетание от алое, мед и вино помага при миома и кисти

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *