Лечение на депресия без антидепресанти

Вижте как да излекувате депресията си по естествен път

Знаете ли, че 10% от американците пият антидепресанти. Това прави 31 милиона души, които всеки ден вземат своето хапче против депресия. 9,6 билиона долара годишно е печалбата от антидепресанти като Прозак, Золофт, Целекса и други.

Антидепресантите не помагат при депресия

Учени обаче смятат, че антидепресантите реално не лекуват депресията. Според тях антидепресантите само психически влияят на човек. Когато той си вземе дозата антидепресант, човек се успокоява само, поради факта, че е взел хапчето.

За да докажат думите си, учените правят следния експеримент. Разделят участниците в две групи, като на първата група давали всеки ден антидепресант, а на втората- захар под формата на хапче.

Резултатът бил потресаващ- еднакъв и при двете групи участници. С това се доказва твърдението, че човек дори да приема захар (както в случая на втората група участници), а смята, че това е антидепресант, се успокоява.

Според един американски лекар Д-р Роналд Дворкин лекарите в наше време носят щастие на пациентите си. Много американци приемат лекарства вместо да променя начина си на живот.
Той дава много добър пример: „Ако си удряш носа с чук, какво правиш? Продължаваш да го удряш с чука и пиеш хапче или спираш?”. С приемането на антидепресанти за лечение на депресия, правим точно това.

Фигурин билкови таблетки за отслабване при менопауза

Оказва се, че 40% от всички проведени изследвания доказват липсата на ефективност на антидепресантите за лечение на депресия. Тези резултати обаче засягат една могъща и силна индустрия, която може да бъде съсипана ако те видят бял свят. Ако хората престанат да пият антидепресанти, то огромните печалби ще пресъхнат.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *