Срещу опасната аритмия на сърцето с билки

 

Опасната аритмия на сърцето може да създаде сериозни проблеми

Болестта аритмия на сърцето представлява нарушение на ритъма, честотата и последователността в него на възбуждане и съкращаване на сърдечния мускул. Може да се получи от вродено заболяване или от всяко друго. Проводящите му функции, промените в съдържанието на калий и калций, ефектите от някои лекарства, тютюнопушене, преумора, инфекциозни заболявания и проблеми с нервите могат да бъдат причина също за възникване на болестта.

Срещу опасната аритмия на сърцето с билки

Срещу опасната аритмия на сърцето с билки

Опасната аритмия на сърцето е широко разпространена. Тя може да бъде симптом на други заболявания като хипертония, исхемична болест на сърцето, болести на вашата щитовидна жлеза, кардиомиопатии и други.

Българската народна медицина може да помогне с билки за решаване на проблема.

Една от рецептите е с пчелен мед и индрише. Смесете половин килограм чист мед, 12 броя листа от индрише, 20 ядки от сурови сладки бадеми, 10 ядки от праскови (ядките се счукват в дървен хаван), 3 лимона смлени на ситно без семките, 12 г чиста тинктура от валериана, лъжичка канела и 12 г тинктура от глог. Взема се половин час преди всяко хранене, 3 пъти дневно по 1 супена лъжица.

Пригответе си хмел, маточина и мента по 30 г, стръкове от лазаркиня и корени от дилянка по 20 г, пелин 100 г и горицвет 25 г. Смесете ги добре, вземете 2 супени лъжици и ги сложете в съд с половин литър вряла.вода. оставете ги така да престоят 2 часа и след това ще са готови за ползване. Пие се по една чашка за кафе преди ядене, 3 пъти за деня.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Може и да пиете по 1 чаена лъжица с лимонов сок и чесново масло, 3 пъти за деня, половин час преди ядене. Рецепта се взема 1 месец, след което се прави 1 месец почивка и може да се повтори.

Тинктура от глог също ще ви помогне като пиете от нея при нужда. Също ще ви помогне и в комбинация с други билки.

За здравето на сърцето е добре да ядете ябълки. Те са един от най-полезните за него плодове. Също трябва да ограничите животинските храни.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *