Водораслите Афа – храна за мозъка и нервната система

С водораслите Афа ще свалите излишните килограми и ще заредите с енергия тялото и душата

Водораслите са в основата на хранителната верига. Те са много богати на хранителни вещества, което означава, че отпадните вещества при консумацията им са изключително малко. Ето защо те са пълна противоположност на вредната храна. Организмът разпознава хранителните вещества във водораслите като храна, поради което те се усвояват и употребяват лесно.

афа

С водораслите Афа ще свалите излишните килограми и ще заредите с енергия тялото и душата

Към полезните водорасли на нашата планета спадат и Афа. Те са като суперстимулант за психо-невро-ендокринно-имунна система, способни да заредят, възстановят и енергизират дори съвсем изтощените й клетки така, че отново да функционират нормално. Този уникален аспект от действието на това водорасло, е основната разлика между нея и друго много известно водорасло – спирулината. Докато Афа е еликсир за нервната система и мозъка, спирулината състредоточава своя ефект върху останалите органи и системи на тялото.

Един от най-интересните и уникални аспекти на AFA е благотворното му въздействие върху нервната система, мозъка и психиката. Това водорасло активира невротрансмитерните системи, което води до преодоляване на депресията, подобряване на яснотата, концентрацията и издръжливостта на ума.

афа

С водораслите Афа ще свалите излишните килограми и ще заредите с енергия тялото и душата

Диворастящото Кламатско водорасло Aфа е най-полезната от „зелените храни“. То се усвоява отлично от човешкия организъм и е пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бетакаротин, витамини и др. Даже малки количества водорасли Aфа, прибавяни към обичайното меню, имат голям благотворен ефект върху здравето. Хора от целия свят редовно го включват в диетата си, за да си набавят онова, което обикновеното хранене не осигурява.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Афа регулира тъканните хормони и мозъчните невротрансмитери, като повлиява благотворно нервната система, мозъчната дейност и психиката. Този уникален аспект от действието на водораслото е доказан от американските холистични лекари.
Освен всичко друго Афа помага по напълно естествен начин хората, които го приемат, да отслабват, тъй като то решава проблема с неправилната обмяна на веществата и способства за пълното разграждане на мазнините.

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Водораслите Афа – храна за мозъка и нервната система

  1. здр преди година ми причерня и ходех на невролог каза ми че са нервите пия neolaxan дали мога да пия от тези хапчета

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *