Рецептите на Баба Ванга за женски болести

Уникалните рецепти на Баба Ванга помагат за женски неразположения и за ускоряване на обмяната на веществата

Много хора се допитват при здравословни проблеми до мъдростта на нашите големи лечители. Една от тях е и Баба Ванга, която е оставила безброй най-различни рецепти за всякакви болести и неразположения. Наред с всички останали, Баба Ванга е създала и полезни рецепти за женски болести.
Една от тях е за случаи при при кръвоизлив. Според пророчицата трябва да се смесят и разбъркат добре белтъците на 6 яйца с половин чаена лъжичка лимонена киселина. Тази смес се изпива и ако все още имате проблем, повторете отново лечението.

баба ванга

Уникалните рецепти на Баба Ванга помагат за женски неразположения и за ускоряване на обмяната на веществата

Баба Ванга съветва и какво да правим при мастит. Приготвя се малка тестена питка от меко тесто, което прави като се смеси ръжено брашно, разтопено масло и прясно мляко. Тази питка не се пече, а се оставя през нощта, след което се налага на болното място. За по-добър ефект лечението се прави няколко пъти.
При нарушена обмяна на веществата пък Баба Ванга съветва да се направите чай от жълт кантарион. Една супена лъжица от билката се слага в една чаша вода и сместа трябва да ври само 1-2 минути. Настойката се пие само сутрин на гладно по една чаена лъжичка.
Друга от безценните рецепти на Баба Ванга е за отслабване и ускоряване обмяната на веществата. Три пъти на ден трябва да си приготвяте и изпивате по една кафена чашка преди ядене „кафе“ от изгорена дъбова кора.
Друга от безценните рецепти на баба Ванга за отслабване, за укрепване и очистване постановява да се сварят поотделно в произволно количество вода изсушена смрадлика, пелин, лайка и анасон – по 1 пакетче на баня, а останалите билки се слагат на око. Тези билки се варят 5-10 минути и след като изстине, водите от всички билки се прецеждат и се смесват. Тялото се полива след измиване поне три поредни дни, за да има ефект.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *