Лечение на безплодие в домашна обстановка

Спокойствието и приятната обстановка също са от голямо значение

Ако сте жена под 35 години и от година се опитвате безуспешно да забременеете, или сте над 35 години и от 6 месеца не успявате да заченете потърсете медицинска помощ.

Безплодието се лекува и в домашна обстановка

От безплодие страдат милиони хора и причините са многобройни. Всяка десета здрава двойка се нуждае от около година, за да забременее жената, а всяка двадесета – от две години. Всяка шеста двойка се консултира с лекар заради безплодие, но някои от тях могат да се сдобият с дете, ако променят начина си на живот и използват природолечение в домашни условия.

Чия е вината за това, че нямате деца? На мъжа? На жената? Често е много трудно да се определи. Няколко съвета за жената. Не вършете тежка физическа работа, пийте успокоителни билкови отвари, хранете се пълноценно, включвайте в менюто си онези продукти, които съдържат най-голямо количество разнообразни витамини, правете разходки на свеж въздух, общувайте с приятни хора. След известно време вие и вашите близки ще забележат, че сте се подмладили, кожата (именно тя е един от първите показатели за състоянието на организма) е станала еластична, свежа, сякаш излъчваща сияние отвътре. Това означава, че всички органи се обновяват. В това число — яйчниците и матката. И ето я бременността, като доказателство за това, че сте избрали правилния път към вашето бъдещо дете.

За нормалното протичане на бременността е необходимо да спазвате предишния режим, да не забравяте за успокоителните и укрепващи билкови настойки, за различните видове чай.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *