Срещу кисти на яйчниците пийте от билката бабини зъби

Билката бабини зъби е мощен афродизиак и помага при камъни в бъбреците, пикочните пътища и пикочния мехур

Ако има някое растение, което действа много добре и на мъже, и на жени – то това е билката бабини зъби. И при двата пола тя действа като мощен афродизиак, който стимулира либидото. При жените билката бабини зъби предпазва от кисти на яйчниците, а при мъжете подобрява качеството на семенната течност. При мъжете бабини зъби дори се използва при импотентност, а при дамите – при стерилитет.
От нея се използват за лечение изсушени плодове, стръкове и корени. Като цяло билката бабини зъби тонизира организма, засилва имунната система и има силен противовъзпалителен ефект.

бабини зъби

Билката бабини зъби е мощен афродизиак и помага при камъни в бъбреците, пикочните пътища и пикочния мехур

Бабини зъби притежава диуретично действие и с това свое качество снижава риска от образуване на камъни в бъбреците, пикочните пътища и пикочния мехур.
Билката влиза в състава на готови билкови продукти, като прах от стритите изсушени части на билката, като сух или течен екстракт или тинктура. Може да се използва и под формата на запарка. Тя се приготвя като 2 супени лъжици от билката се варят 5-10 минути в половин литър вода. После чаят се прецежда и разпределя на 3-4 порции през деня да се пие. Тинктурата може да си купите готова или да си приготвите като 2-3 супени лъжици от билката бабини зъби пуснете в половин литър чист медицински спирт и го оставите около две седмици като всеки ден разклащате съда, в който е. После се приема по 15-20 капки всеки ден, разтворени в чаша вода.
Билката бабини зъби изпълняват ролята на регулировчик и определя правилната посока на хормоналното производство. Известно е, че от холестерола се синтезират стероидните хормони. Синтезният път минава през прегненолон и прогестерон. Прогестеронът заема ключова позиция при синтезата на всички останали стероидни хормони, в това число и на тестостерона.
Билката бабини зъби нямат нежелани странични ефекти и от нея може да се приема дълго време. При жените по-дългата употреба влияе много благоприятно, но при мъжете е малко по-различно. При силния пол бабини зъби трябва да се използва месец и после да се почива за около две седмици, след което отново да се прилага.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *