Срещу кисти на яйчниците пийте от билката бабини зъби

Билката бабини зъби е мощен афродизиак и помага при камъни в бъбреците, пикочните пътища и пикочния мехур

Ако има някое растение, което действа много добре и на мъже, и на жени – то това е билката бабини зъби. И при двата пола тя действа като мощен афродизиак, който стимулира либидото. При жените билката бабини зъби предпазва от кисти на яйчниците, а при мъжете подобрява качеството на семенната течност. При мъжете бабини зъби дори се използва при импотентност, а при дамите – при стерилитет.
От нея се използват за лечение изсушени плодове, стръкове и корени. Като цяло билката бабини зъби тонизира организма, засилва имунната система и има силен противовъзпалителен ефект.

бабини зъби

Билката бабини зъби е мощен афродизиак и помага при камъни в бъбреците, пикочните пътища и пикочния мехур

Бабини зъби притежава диуретично действие и с това свое качество снижава риска от образуване на камъни в бъбреците, пикочните пътища и пикочния мехур.
Билката влиза в състава на готови билкови продукти, като прах от стритите изсушени части на билката, като сух или течен екстракт или тинктура. Може да се използва и под формата на запарка. Тя се приготвя като 2 супени лъжици от билката се варят 5-10 минути в половин литър вода. После чаят се прецежда и разпределя на 3-4 порции през деня да се пие. Тинктурата може да си купите готова или да си приготвите като 2-3 супени лъжици от билката бабини зъби пуснете в половин литър чист медицински спирт и го оставите около две седмици като всеки ден разклащате съда, в който е. После се приема по 15-20 капки всеки ден, разтворени в чаша вода.
Билката бабини зъби изпълняват ролята на регулировчик и определя правилната посока на хормоналното производство. Известно е, че от холестерола се синтезират стероидните хормони. Синтезният път минава през прегненолон и прогестерон. Прогестеронът заема ключова позиция при синтезата на всички останали стероидни хормони, в това число и на тестостерона.
Билката бабини зъби нямат нежелани странични ефекти и от нея може да се приема дълго време. При жените по-дългата употреба влияе много благоприятно, но при мъжете е малко по-различно. При силния пол бабини зъби трябва да се използва месец и после да се почива за около две седмици, след което отново да се прилага.

Вижте и тези материали по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *