Билката гръмотрън помага при отслабване

Билката гръмотрън и по-точно нейните корени са ефикасно средство за отслабване

Билката гръмотрън ни идва на помощ в борбата с излишните килограми. След зимния период всички сме натрупали доста килограми в повече, които с идването на пролетта искаме да премахнем. Всички знаем за ефекта йо-йо, при който след едно мъчително гладуваме си връщаме килограмите и дори двойно над тях. За това търсим начини как да отслабнем без да гладуваме и по най-природосъобразния начин. И начинът е лесен- билката гръмотрън.

Билката гръмотрън и по-точно нейните корени са ефикасно средство за отслабване

Редица рецепти предвиждат отслабването с помощта на това почти магическо растение, като някои от тях препоръчват комбинирането му с мащерка, с мента или бъз. Сокът, който се получава от корените на билката, има диуретично и слабително действие, като това се смята за един от най-показателните ефекти за въздействието върху храносмилателната система.
Билката гръмотрън се консумира сутрин непосредствено след ставане и вечер преди лягане като се изпива по чаша чай – мащерка, мента или друг по избор, към които е добавено едно коренче от гръмотрън. Режимът се спазва за един месец, като при необходимост се повтаря, като между двата цикъла трябва да има 10-дневна почивка.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *