Билката змийско мляко бори рак и стопява тумори

Сокът на растението змийско мляко може да премахва мазоли, брадавици, обриви и други кожни заболявания

Много полезни растения могат да ни помогнат да преборим болестите, дори и най-страшните. Такъв е случаят и с билката змийско мляко. Освен при болна жлъчка и за прочистване на черния дроб, растението може да помогне и при ракови заболявания. Последни изследвания на учените доказват, че приложена в начален стадий на болестта, билката змийско мляко успешно премахва раковите клетки.
Има множество препарати, които са включили змийско мляко в състава си. Така концентрирана и дозирана билката може да спре развитието на туморите и да спре образуването на метастази.

змийско мляко

Сокът на растението змийско мляко може да премахва мазоли, брадавици, обриви и други кожни заболявания

Най-хубавото от всичко е, че препаратите с билката змийско мляко могат да се прилагат и за профилактика срещу новообразувани ракови образувания.
Чудодейната сила на билката змийско мляко се състоят в това, че то има силата много мощно да прочиства организма. В състава й влизат множество противотуморни, противогъбични и бактериацидни вещества. Именно заради това препарати със змийско мляко представляват едни от най-силните средства от народната медицина при рак и полипи на дебелото черво. При тези случаи се извършват лечебни клизми със специално приготвена настойка от змийско мляко.
Сокът на билката може да стопява мазоли, брадавици, обриви и други кожни заболявания. Все пак е добре да се знае, че билката змийско мляко е много отровна и процeдурите с нея и приемането й вътрешно трябва да се назначи от опитен билкар и под контрола на лекар.
Прието е, че максималната дневна доза от билката змийско мляко доза за възрастни е чаена лъжичка, пусната в чаша кипя¬ща вода, което се приема 5-6 пъти на ден.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *