Билката Сибирска Левзея тонизира и прави чудеса със здравето

Руската билка Сибирска Левзея е много добър стимулатор на имунната система и прави чудеса със здравето

Продължително траещите проблеми – стрес, умора, безсъние, депресия, лошо настроение водят до разболяване. Един от най-важните начини за подобряване на здравето е с това, което приемаме като храна. За тази цел ползваме билки и диети с плодове и други супер храни за подобряване на здравето.

Една от билките Сибирска Левзея е полезна за здравето като тонизира имунната система и подобрява общото състояние на организма.

Билката Сибирска Левзея тонизира и прави чудеса със здравето

Билката Сибирска Левзея тонизира и прави чудеса със здравето

Д-р Катерина Василева от Медицински център в столицата „Здравец”, споделя един случай с нейна пациентка в сайта stronghealth.info, която се променила напълно благодарение на билката Сибирска Левзея. Казва се Веселина Филипова и е била на 43 години, когато била много изморена и болна от ежедневните работа и грижа за семейството. Сутрин се събуждала уморена, често ходила на лекар – най-малката настинка я събаряло, имала сериозни здравословни проблеми и стигнала до купуване на лекарства всеки месец в размер на около 100 лева, а нейната баба достигнала 97 години без да се доверява на лекарствата и като пиела само народни лекове.

Промяната настъпила, когато научила за билката Сибирска Левзея от брата на своя съпруг. Тя започнала да я пие под формата на сироп и след една седмица настъпила промяна.

Сиропът, който пиела се нарича „Еликсир на живота” и е съставен от билката Сибирска Левзея и пчелно млечице. Билката укрепва главните органи – сърце, мозък, черен дроб, бъбреци, дава сила и енергия, полезна е и при полова немощ. Пчелното млечице е за общо укрепване, срещу стрес и депресия. Тази комбинация е ефективна в борбата с вируси и бактерии, подпомага оздравяването на органите, подобрява кръвното и е напълно натурална.

Билката Сибирска Левзея (Leuzea carthamoides) или само Левзея е позната още от древността сред източните народи и тяхната народна медицина. Счита се, че феноменалната издръжливост на армията на Чингис-Хан и на руските войници през Втората световна война включително и на студа се дължи на тази билка. Тя вирее високо в планините на Сибир, Китай и Монголия. Не се препоръчва при остра форма на шизофрении, на кърмещи и бременни жени, защото не са направени достатъчно изследвания за въздействието й.

Продава се по аптеките и чрез интернет под формата на екстракт или сироп „Еликсир на живота”.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Билката Сибирска Левзея тонизира и прави чудеса със здравето

  1. На някого идва ли му на ум за какво жестоко ограбване на българина става дума при продажбата на подобни продукти. В Русия опаковка от 100 таблетки и то с по-голямо съдържание на извлека от растението се продава за около 100 рубли = в момента равняващи се на 1.2 Евро = 2.40 лева!! Цена за българската опаковка от 30 таблетки (с неколкократно по-голямо съдържание на активна субстанция): под 80 стотинки!! http://www.eapteka.ru/…/neu…/stimulators/levzeya_p_parafarm/

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *