Помогнете си с диета и билките на Мария Требен за псориазис

Билките на Мария Требен за псориазис са уникална смес, която е донесла облекчение на хиляди хора

Знае се, че псориазисът е нелечимо автоимунно заболяване, но ако се използват природни продукти и рецепти, както и специален хранителен режим, може да се получи доста добър резултат и облекчение на болните от тази опасна болест.
Става въпрос за алтернативни методи, които съчетават билките на Мария Требен за псориазис и специален хранителен режим, който води до отлични резултати.
Всички са чували за голямата билкарка Мария Требен и нейните книги за лечение на различни болести само с билки и отвари. Тя е създател и на известната Шведска горчивка, с която също се лекуват десетки заболявания.

билките на мария требен за псориазис

Билките на Мария Требен за псориазис са уникална смес, която е донесла облекчение на хиляди хора

Именно билките на Мария Требен за псориазис е уникална смес, която е донесла облекчение на хиляди хора. В билковите аптеки у нас се продава готовата смес от билките на Мария Требен за псориазис. Към тази смес се прибавят орехови черупки. Наред с билките, се спазва строга диета, която цели изчистване и регенериране на клетките на черния дроб, тъй като именно този орган се грижи за изчистването на цялото тяло, а от там и до проблемите, водещи до псориазис.
Диетата изключва всякакви колбаси, салами, пушено и свинско месо, както и тежките мазни супи с месо. Избягват се също всякакви видове киселини като оцет, шира, вино, лимони, портокали, грейпфрути, както и гроздовидни плодове и техните сокове, черен касис. Интересното е, че в диетата, съчетана с билките на Мария Требен за псориазис, ябълки са също противопоказни. Забранено е кафето, какаото и пчелния мед, тъй като тези храни и напитки образуват киселини, които болният черен дроб не понася.
Трябва да се избягват също така консервни риби, пушени риби, месо от консерви, бобови растения като грах, фасул, леща, както и всякакъв вид алкохол.
В хранителният режим, който се съчетава с билките на Мария Требен за псориазис, е позволено храненето с млечни продукти, мляко, сирене, извара, а салатите да се подправят с кисела сметана. Ясе се леко месо като телешко, пилешко, варено говеждо, прясна или замразена нетлъста риба, леки зеленчуци. Плодовете трябва да се приемат в по-ограничен режим.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *