Билки за отслабване на корема ще ви помогнат да сте стройни и слаби

Освободете се от излишните мазнини, подуването и газовете с природни продукти и билки за отслабване на корема

Има някои билки и подправки, които имат способността да гонят газовете от корема и той да стане гладък и слаб. Така ще влезете без проблеми в любимите си дрехи или ще смаете своите приятели на плажа.
Билки за отслабване на корема се използват в ежедневието и при известно намаляване на по-калоричните храни, може да смъкнете и няколко излишни килограми, с които се борите постоянно. Такива са лимоновата върбинка, която не само успокоява храносмилателните проблеми, но и контролира подуването на корема. Освен това може в ежедневието да ползвате повече копър, резене и анасон, който наистина помагат за премахване и елиминиране на газовете от червата.

билки за отслабване на корема

Освободете се от излишните мазнини, подуването и газовете с природни продукти и билки за отслабване на корема

Други билки за отслабване на корема са чубрицата и брезата, които са диуретици, стимулират отделянето на газове от корема и червата и имат успокояващо действие.
Тези билки за отслабване на корема могат да се приемат както поотделно, така и в комбинация по няколко пъти на ден. Тези растения имат и други лечебни свойства, така че ако ги ползвате редовно, най-вероятно не само ще се разделите с газовете и подуването на корема, но и ще отслабнете.
За подуване и срещу газове може да наблегнете и на храни, съдържащи повече влакнини и фибри. Те предпазват от запек и водят до по-лесно освобождаване на стомаха. Яжте освен билки за отслабване на корема и зеленолистни зеленчуци, богати на влакнини, както и зърнени храни, кафяв ориз, бобови растения.
Не забравяйте да пиете много вода, това подпомага свалянето на мазнинките в областта на талията. Пийте минерална вода и разтопен лед. Замразете във фризера един литър вода и на следващия ден го изпийте на малки глътки в продължение на няколко часа.
Добре е наред с тези продукти и билки за отслабване на корема, да полагате и повече физически усилия, да правите упражнения или да се научите да вървите пеша. Това ще ви помогне още повече.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *