Отслабнете бързо с комбинация от 17 билки

Отслабнете по здравословен и природосъобразен път

Зимата е сезона, през който се движим най-малко, храним се повече и по- често. И съответно след това трупаме излишни килограми, които с идването на пролетта искаме да премахнем. Но през пролетта страдаме най-много от лиса на витамини и бързо се уморяваме, т.нар. Пролетна умора, и поради това този сезон не е най-подходящия за диети и гладуване.

Билки помагат, за да отслабнем здравословно

Ако имате килограми за сваляне, за да сте във форма през ляятото ето и една комбинация от билки, която със сигурност ще ви помогне. 17 билки за скоростно отслабване и тяхната комбинация са ефикасен, бърз и природосъобразен начин, за да отслабнете. Ето и рецептата!

Добавят се в голям съд равни части от следните билки – стръкове от пчелник, стръкове от комунига, стръкове от мента, стръкове от агримония, жълт кантарион, стръкове от мащерка, синя жлъчка, върбинка, маточина. Още слез, листа от коприва, отделно и корени от коприва. Шишарки от хмел и цвят и глог, ленено семе и плодове от резене и анасон.

След като всички билки се добавят, разбъркват добре и се стриват на прах. Количеството, което се получава, е достатъчно за няколко месеца. От въпросната билкова комбинация се взема по една супена лъжица, която за шест минути се кипва в 600 мл вода. От получената отвара се пие по три пъти на ден, като за да има ефект, е необходимо постоянство.

Приема според това по колко пъти на ден човек се храни. Ако човек се храни по пет пъти на ден, добре е да раздели полученото количество чай за всички хранения през деня. Препоръчва се обаче билковата рецепта за отслабване да се прилага само от напълно здрави хора и то не по-често от два пъти в годината за по пет седмици, тъй като организмът привиква.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Отслабнете бързо с комбинация от 17 билки

  1. Оригиналната рецепта не са билките в равни части, тъй като действат различно, има две по-силни билки, които ако не са в малки дози могат да навредят. Поздрави

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *