Билки ни помагат в борбата с холестерола

Родина на революционно откритие може да се окаже България

Проблемите с холестерола възникват, когато той се произвежда в твърде голямо количество или ако, получен с храната, превишава възможностите на организма да го преработят. В такива случаи нивото му в кръвта се повишава. Високите нива на „лошият“ холестерол могат да доведат до запушване на кръвносни съдове, а от там до инфаркт или смърт.

Билки ни помагат в борбата с холестерола

Има три основни метода за намаляване на холестерола в кръвта: диета, увеличаване нивото на физическите натоварвания и медикаментозна терапия, като те не се изключват един друг.
Предлагаме на тези, които страдат от повишено ниво на холестерол, първо да опитат лечение чрез билки. Много по-безвредно и ефикасно е.
Български учен е създал билкови капки, които топят тромбите в кръвта и изчистват натрупаните плаки по съдовете.Създател на продукта е боихимикът Иван Качов, който е главен експерт по фитотерапия в Националния център по опазване на общественото здраве. Ученият твърди, че много от пациентите, които са със запушени стентове и байпаси се повлияват много добре.
Билковите капки са регистрирани като хранителна добавка. Получено е и разрешение за производството им в цех в Павел баня. Технологията, с която се извличат лечебните съставки от билките обаче е много бавен процес.


Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *