Кои билки при хламидия могат да ви помогнат

Може да използвате и билки при хламидия, които увеличават шанса ми за оздравяване

Хламидия е една от най-често предаваните болести по полов път. Най-опасното при тези болест е, че липсват ясно отчетливи симптоми и заразените не подозират, че са я пипнали.

Най-добрият начин да се предпазите от нея е да ползвате предпазни средства и да си правите изследвания, тъй като нелекувана, оставя коварни последствия върху репродуктивната система при представителките на нежния пол като стерилитет и запушване на фалопиевите тръби, което от своя страна може да доведе до извънматочна бременност. Хламидията върши поражения и при мъжете, но не чак толкова фатални.

Освен половата и репродуктивната система, инфекцията може да порази очите, мозъка, белия дроб.

Освен с лекарства, които гинеколог трябва да ви назначи, може да използвате и билки при хламидия, които допълнително увеличават шанса за оздравяване. Те едва ли биха излекували инфекцията, но много помагат за имунитета и за преборване на заболяването.

Билки при хламидия, наред с лекарствата, предписани ви от лекуващия лекар, могат да се прилагат едновременно като профилактична мярка, когато инфекцията вече е излекувана. Не бива да се пренебрегва и фактът, че билки при хламидия също могат да имат странични ефекти, поради което консултация със специалист е наложителна.

Билки при хламидия, които могат да ви помогнат, са астрагал, ехинацея, хидрастис, червена детелина и мравчено дърво.

Ехинацеята е билка, която се ползва като средство, укрепващо имунната система и особено полезно при профилактиката на грип и простудни заболявания. Народната медицина от столетия я прилага като имунен модулатор, средство за повишаване на жизнените сили и за почистване на кръвта и лимфата.

билки при хламидия

Може да използвате и билки при хламидия, които увеличават шанса ми за оздравяване

Тя ще даде сили и наред с лекарствата да ползвате билки при хламидия, които ще ви помогнат да укрепнете организма си и по-лесно да преборите инфекцията.

Поражения от хламидия и лечение  

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Кои билки при хламидия могат да ви помогнат

  1. Безмислена статия! Интересувам се, защо сайта се нарича лечител? Не е ли по-добре, този който пише подобни статии, или ги копира от някъде, да седне и да се ограмоти по въпроса. Как може да напишете глупост като „те билките не действат, но виж лекарствата..“ или „билките които се използват, имат странични ефекти и трябва да се приемат под лекарско наблюдение“. Кой лекар ще каже да на фитотерапията? НИКОЙ В 21 ВЕК, ОСОБЕНО В БЪЛГАРИЯ!
    Хламидията е Gr(-) бактерия, която се открива по кръвен път и то само, когато се регистрират антитела!!! Посявка, като на обикновена, ако има въобще такава, не може да се направи. Хламидията действа на принципа на вируса или паразита, само използва клетката за приемник и се храни, без да нарушава целостта и дейността и. Като грам отрицателна бактерия, която не можем без да се лекува с антибиотици, се лекува с билки много успешно. Продължителността на лечението е в зависимост от самия организъм, може да продължи и повече от 3 месеца. Има изключително силни билки, които биха преборили и слон, ако човек знае, как да го използва.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *