Билкова рецепта за сваляне на високо кръвно налягане

Рецептата от билки за сваляне на високо кръвно налягане е невероятна и е предназначена за по-продължително време на употреба

Заболяването високо кръвно налягане, което е известно и като хипертония е бич за съвременния човек. То се причинява от съвременния начин на живот и хранене, пълен със стресове напрежение, недоспиване, нездравословни храни и т. н. Народната медицина предлага не една рецепти за лечение или временно облекчаване на болестното състояние.

Билкова рецепта за сваляне на високо кръвно налягане

Билкова рецепта за сваляне на високо кръвно налягане

Една от възможните билкови комбинации сме избрали да ви предложим днес, която е полезна за сваляне на високо кръвно налягане. Тя е проста и невероятно ефективна за тази цел. Билковата рецепта трябва да се пие по продължително време, за да може да нормализира кръвното налягане. Съставките й не са скъпи или трудни за намиране.

Ето какво продукти са необходими за нея: борови иглички наситнени – 5 супени лъжици, люспи от лук наситнени – 2 супени лъжици, плодове от шипка наситнени – 2 супени лъжици. Всички тези съставки се заливат със студена вода един литър, след което се слага на котлона да заври, но да е покрита с капак и къкри на бавен огън за 10 минути. Билковата отвара се прецежда и ако се окаже, че е доста концентрирана, трябва да се добави още малко вода.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Приема се по 2-3 чаши за деня, а цялата доза е предназначена за 2 дни. Продължителността на лечение с тази отвара е 4 месеца. Съставителите на рецептата твърдят, че подобряване ще се почувства още след петия ден и минавало главоболието след време. Дори след месец може да се получи известно по-голямо подобрение  и да пробвате да спрете лекарствата за високо кръвно, ако пиете такива, но под лекарски контрол да става всичко. Билковата отвара има и други полезни за здравето свойства. Тя може да пречиства черния дроб, предпазва от грип, действа като диуретик, помага за стимулиране на имунната система и при кървящи венци.

Още за високо кръвно – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Билкова рецепта за сваляне на високо кръвно налягане

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *