Опитайте тези билкови смеси при артритни болки

Билколечение и природни смеси ще ви помогнат, ако страдате от равматоиден артрит и имате артритни болки

Страдащите от артрит и артритни болки търсят ежедневно да си помогнат с каквото могат срещу неприятните изживявания, които имат. Болките в коленете, ставите на ръцете са нещо, с което те трябва да се научат да живеят. Освен с медикаменти, те могат да подобрят своя начин на живот и с различни билкови комбинации, които ще им помогнат да потушат неприятните артритни болки и дискомфорта.
Срещу артритни болки се препоръчва 3 пъти дневно да се изпива чаша чай от водна детелина, смесена със семена от целина, които могат се добавят и като подправка към храната.

артритни болки

Билколечение и природни смеси ще ви помогнат, ако страдате от равматоиден артрит и имате артритни болки

Ако страдате от силни артритни болки, които са се обострили в резултат на преживян стрес, може да си приготвите и да пиете 3-4 пъти дневно по една чаша чай от мащерка. Тя ще успокои не само болките, но и притесненията.
При ревматоиден артрит и артритни болки много помага и чай от лежащ арпагофит, който можете да си купите от билковите аптеки. В около 750 милилитра вода пуснете три чаени лъжички и оставете да поври десетина минути. След това прецедете и пийте от тази отвара три пъти на ден. В билковите аптеки има и таблетки от билката, така че може да си купите и да приемате и от тях. Много помагат при артритни болки.
При болки в ставите много помага и ароматерапия. Едни от най-ефективните природни продукти в този случай са лайката и лавандулата. Ти потискат възпалителните процеси, а хвойновите шишарки и кипарисът намаляват отоците. Лайката и маслото от чаено дърво пък успокояват силната артритна болка.
Направете си загряващ компрес, като разтворите в съд с топла вода 2 капки лавандулово масло и 2 капки хвойна. Вземете парче плат напоете го и наложете върху засегнатата става и оставете да стои така половин час.
При артритни болки може да си приготвите и масажно олио, с което да си помогнете. Смесете 10 чаени лъжички зехтин с 5 капки лавандулово масло и по 2 капки от масло от хвойна, черен пипер и лайка. Мажете всекидневно засегнатите стави срещу артритни болки.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *