Бирена мая – отлично средство срещу стрес, остеопороза и анемия

Полезната бирена мая се използва за отслабване и поддържа здрави кожата, косата, очите, устната кухина и черния дроб

Полезната бирена мая се използва отдавна в народната медицина.

Тя е много полезна и съдържа такива важни елементи като селен, който забавя процеса на стареене, хром, който се използва за предотвратяване на диабет и инфаркт; и глутамин, който подпомага детоксикацията на организма.

Освен това полезната бирена е отличен източник на витамин В комплекс – В1, В2, В3, B5, В6, B9, и H или В7, които подпомагат разграждането на въглехидрати, мазнини и протеини, подкрепят нервната система, спомагат за поддържане на мускулите, използвани за храносмилането. Удивителната бирена мая не съдържа и витамин B12, който се съдържа в месото и млечните продукти.

бирена мая

Полезната бирена мая се използва за отслабване и поддържа здрави кожата, косата, очите, устната кухина и черния дроб

Полезната бирена мая помага за намаляване на лошия холестерол и за повишаване на добрия, като намалява риска от поява на рак на кожата.

Бирената мая съдържа и голям брой минерали, което я прави пръв помощник срещу стреса, остеопорозата, анемията.

Бирена мая се използва като превенция срещу диабет, тъй като в нея има големи количества хром. Този елемент има способността да контролира нивата на кръвната захар, да подобри глюкозния толеранс и да намали количеството на необходимия инсулин.

Бирената мая е и отлично средство за отслабване. Това също се дължи на съдържащият се в нея хром, който помага за намаляване на телесните мазнини.

Бирената мая подобрява такива кожни проблеми като акне, възпаления и инфекция на кожата. Тя има силата да укрепва зъбите, ноктите и косата. Действа добре и при извършване на физическа, психическа и умствена работа, помага при възпаления на червата и анемия. Богатото съдържание на аминокиселини в полазната бирена мая стимулира имунната система и подобрява метаболизма.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Бирена мая – отлично средство срещу стрес, остеопороза и анемия

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *