Борба с рака – най-добрият начин е засилване на имунната система

Всички видове рак са просто заболяване на имунната система, която е била отслабена от начина, по който сега живеем  с изкуствени храни, заседналия начин на живот, както и токсични химикали, които използваме.

Здравият разум би трябвало да ни каже, че за преодоляване на проблема трябва  да се засили имунната система и най-добрият начин за постигане на това е естественият път.

Във фокуса на главната причина за рак, трябва да бъде обработката на неговите израстъци, което обикновено се игнорира при лечението.

Процедурите днес търсят симптомите на повърхността, а не на причините в корените.

За раковите клетки се мисли,  като за чужди тела и просто се опитват да ги унищожат, вместо да ги третират като нормални клетки на тялото, които са ангажирани с недисциплинирано бързо делене на клетките, тъй като  имунната система  е била отслабена.

Много по-ефективен начин е лечение на тялото по естествен път, който ще засили имунната система и това ще помогне на тялото да се лекува.

Лечение на рак естествено означава третиране на лице, а не само израстъци и най-добрият начин да започнете е с подходяща  диета.

Доброто хранене е от съществено значение за всеки, който е бил диагностициран с рак.

Рак не се причинява от вирус, бактерии или дефектен ген, а от ограниченият начин на живот и няма такова нещо като бързо лечение и окончателно премахване.

Най-добрият начин за борба с болестта е със специален начин на живот и никакво връщане към старите си навици, които са позволили на тези образувания да се появят.

Има много промени, които могат да се направят, за да се стимулира имунната система и те са:

  • Промяна на храната, която ядем да включва пресни плодове и зеленчуци, защото те имат жизнено важна роля за повишаване на имунната система.
  • Винаги избирайте пълнозърнените версии на ориз, тестени изделия и брашно.
  • Избягвайте рафинирани и консервирани преработени храни, тъй като те имат отстранена голяма част от хранителната си потенциал.
  • Избягвайте рафинираната захар, това значително потиска имунната система.
  • Редовни аеробни упражнения са основна съставка на всеки план за стимулиране на имунната система.
  • Спрете цигарите и избегнете пасивното пушене.
  • Емоционалното здраве може да играе ключова роля в отслабването на имунната система, така че потърсете помощ, ако това може да е част от проблема.

Важните алкални храни пазят от диабет, рак и други болести! Вижте кои са те!

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Борба с рака – най-добрият начин е засилване на имунната система

  1. Zdraveite,ako e vyzmojno bih iskala kolkoto se moje pove4e podrobnosti otnosno hraneneto pri borbata s raka.
    Blagodaria vi predvaritelno.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *