Бременност за 9 месеца = 90 секунди (ВИДЕО)

„Въведение…“ е краткото и поетично име за клипа, в който двама млади споделят със света бременността на майката и раждането на нейната дъщеричка Амели Амая, в едно уникално видео от 90 секунди

Близо 3 милиона по цял свят са гледали краткия видеоклип за бременността – „Нашият малък деветмесечен проект“(Our little 9 month project), в който усещаш толкова нежност. Любов – бременност – раждане, това е тъй естествено и живо представено в любителското видео, че чак изглежда нереално красиво.

Бременността в 90 секунди

Бременността в 90 секунди

Бременността е най-прекрасното нещо което може да се случи на една жена. Тя сякаш става център на Вселената, а всичко се върти около нея и нейната бъдеща рожба. Точно това ненатрапчиво внушава и клипчето, в което за 90 секунди 9-те месеца на бременността прелитат покрай излъчващата спокойствие майка. В центъра на вниманието е нейният корем, където бъдещият живот расте и добива очертания.

Освен този и подобни на него видеоклипове, в сайтовете за споделяне като YouTube и Vbox7 може да се намерят и различни други, на темата бременност и раждане. Няма вече въпроси, които да не са онагледени с видео. Някои са с документална точност, други – обикновени любителски кадри, но който се интересува от темата бременност и раждане може да се просвети, като порови малко в интернет. Не всичко може да стане ясно, но затова си има и специалисти. Как изглежда всичко отстрани, може да видите още сега в прекрасния клип, събрал в 90 секунди 9-те месеца на бременността и появата на бял свят на очарователното бебче Амели Амая – да му пожелаем мир и любов!
Боян Петракиев

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *