Ензимът бромелаин може да убие раковите клетки

Ензимът бромелаин може да убие раковите клетки, без да уврежда здравите

Един от методите на конвенционалната медицина е използването на химиотерапията за лечение на рак, която е вредно лекарство и всъщност работи срещу естествената способност на тялото да се бори с рака.

Химиотерапията е изключително токсична и нежеланите лекарствени реакции могат да унищожат множество здрави клетки в тялото на човека.

Ензимът бромелаин (среща се и като бромелин), намиращ се в ананаса, може да убие раковите клетки, без да уврежда здравите.

Нещо повече, хората, преживели рак, които се подлагат на химиотерапия имат по-висок риск от развитие на рак отново по-късно в живота.

Най-добрата противоракова диета е да се ядат храни, които имат възможности за борба с рака, като например растителните храни.

Всъщност, може да се обърнете към ананасите, тъй като е установено, че те имат съединение, което естествено се бори с рака!

Бромелаин може да убие раковите клетки, без да уврежда здравите!

Едно от уникалните съединения намерени в ананасите е ензимът бромелаин, който проявява ефект наречен „селективна цитотоксичност“.

Той може да убие раковите клетки и същевременно да пази клетките и тъканите здрави.

Този ензим бромелаин може да бъде извлечен от стъблата на ананаса и проведеното изследване откри, че това е едно от най-добрите природни средства сравнено с химиотерапевтичните лекарства, пише сайтът complete-health-and-happiness.com.

Както е отбелязано в списанието Planta Medica, от изследователите, това антитуморно действие (на бромелаин) превъзхожда тази на 5-FU (5-флуороурацил) чийто индекс на оцеляване е приблизително 263%, в сравнение с нетретираната контрола.

Освен това, както е отбелязано в GredMedInfo, когато човек умре след традиционно лечение на рака е твърде лесно да го обвиняват и просто да напишат, че ракът на пациента е бил химио-устойчив или изключително агресивен, когато в действителност неселективната дейност на токсичните химически средства са това, което в крайна сметка довежда до смъртта на пациентите.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Селективната цитотоксичност се среща само в природните съединения!

За съжаление естествени вещества като бромелаин вероятно никога няма да получат одобрение от FDA дори ако те са доказано ефективни, безопасни и на изключително достъпни цени.

Добрата новина е, че вие имате възможността за вземането на решение при избор на това, което ползвате, за да бъде здравето във вашите ръце!

Бромелаинът се намира в стъблото и плодовете на растението ананас, пише сайтът.

Той се продава като хранителна добавка за спортуващите, а основното му приложение е за разграждането и усвояването на белтъчините от храната в организма.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Ензимът бромелаин може да убие раковите клетки

 1. До всички!
  Сблъсках се със страшната диагноза.
  Започнах да чета изявления на състрадалци!
  Установих връзка с една канадска лекарка, която е започнала терапия с бромелайн СЛЕД ТРИ ДРУГИ ХИМИОТЕРАПИИ И ОКОНЧАТЕЛНАТА ДИАГНОЗА ЗА ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ НА РАКА ! Решавайки да се самоубие и списания ОГРОМНА ДОЗА БРОМЕЛАЙН, който до този момент ползвала като хранителна добавка!
  И ЗАСПАЛА! На другата сутрин станала и отишла на работа. Вечерта повторила самоубийствения акт. И така редица дни се „самоубивала“. Имайки професионален достъп до съответните изследвания си направила тест. Не повярвала на резултатите и когато ги показала на колегите си които били в течение на нейното състояние и те и казали, че това не може да бъде вярно, даже сметнали изледванията за последен акт на отчаяние и че ги е фалшифицирала. И повторили и потретили изследванията! Резултатите били потвърдени! Няма метастази , няма рак !
  Когато научих за това и реших да приложа тази терапия. По предварителни пресмятания, според моето тегло и според концентрацията на БРОМЕЛАЙН, аз трябваше да изпия
  „самоубийствената“ доза от 120 хапчета НАВЕДНЪЖ. Това рязко ме разколеба, нямат толкова кураж. При последната криза обаче реших ,че тъй или иначе края е дошъл! Изпих първата доза (беше привечер и жена ми не мигнала цяла нощ и ме чакала).
  На сутринта отидох на работа и аз зачаках ! След обед взех втората доза ( хапчетата се пият по схема 100%, 50%, 25% и т.н.) Минаха две седмици. В следващия ден получих огромен кръвоизлив и изхвърлих огромен тумор на дебелото черво, колкото топка за голф.. Разказвам ви тази история, ако може това да помогне на други хора. ВРОМЕЛАЙН УБИВА РАКА !

  • Моля, който е написал коментара за това как се е излекувал с Бромелаин,да напише каква е схемата за лечението.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *