ЛЮБОПИТНО! Българин откри УНИКАЛЕН ЛЕК срещу СПИН! ВИЖТЕ го!

Рецептата срещу коварната болест му била издиктувана от извънземни, той я съгласувал с Ванга

Един българин взриви интеренет и телевизиите с любопитната си теза, че една от най-страшните болести на века – СПИН – се лекува чрез обезкосмяване. Става въпрос за строителния предприемач Златин Георгиев, който в ефира на Нова телевизия съобщи, че знае как се лекува СПИН. Информацията си Георгиев получил от извънземни, които му споделили начина на лечение преди години. След като станал на 20, Златин зачестил срещите си с извънземните.

Златин Георгиев, който смята, че чрез обезкосмяване може да се лекува СПИН

Мъжът обяснява как всъщност става лечението – чрез епилация. По думите му при обезкосмяването обаче косъмът трябва да се изскубне с корена, с луковицата. Когато организмът произвеждал новия косъм, той синтезирал протеини, които реално премахвали СПИН.
Златин споделил тази своя идея с баба Ванга. Той бил при нея две седмици преди петричката врачка да се пресели отвъд. Тя му казала, че това е много важно, тъй като преди време самата тя прогнозирала, че млад човек от България ще открие лечението на СПИН.
Въпреки всичко обаче Златин страда, тъй като никой не взема насериозно неговата теза. Той е говорил по темата с хора от Министерството на здравеопазването, но те му се изсмели в лицето. Мъжът дори стигнал до заместник-министъра преди години, и му разказал историята. Това обаче била грешка.
Целта на Златин е да направи обстойно изследване, което да потвърди или отхвърли тезата му. Дори вече е намерил човек, който изпробва метода на епилацията. Той е жив е, но Георгиев не може да направи обстоен анализ, а и никой не иска да изследва човекът, подложил се на процедурите. Златин се надява, че ще се намери някой, който да погледне по-сериозно на нещата и да му помогне.

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “ЛЮБОПИТНО! Българин откри УНИКАЛЕН ЛЕК срещу СПИН! ВИЖТЕ го!

  1. Златине, в България няма да ти признаят лечение за нищо. Това е конспирация срещу здравето,така е днес.Колкото повече болни има, толкова по-добре. Така печелят. Проста истина. Затова един съвет от мен.Лекувай хората сам.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *