Опитайте лечение на бяло течение с билки

Ако страдате от бяло течение, изпробвайте тези доказани народни рецепти, с които ще разрешите проблема

Неприятното бяло течение е симптом, който не трябва да се подценява. Наличието му е признак, че нещо в организма на жената не е наред. Първото нещо, което трябва да направите, е да отидете на гинеколог, който да ви направи изследване, което ще покаже причината за възникване на бялото течение. Ако няма нищо притеснително и не искате да приемате лекарства, има няколко бики, които могат да ви помогнат.
Ето кои са 5-те от най-ефикасните домашни лекове при бяло течение:

бяло течение

Ако страдате от бяло течение, изпробвайте тези доказани народни рецепти, с които ще разрешите проблема

Смрадлика – за приготвянето на лек са необходими 2-3 лъжици смрадлика, които се заливат с гореща вода. Връщат се на огъня за още няколко минути, след което готовата отвара се изсипва в подходящ леген. Над него се застава, като влагалището се излага максимално близо до парата за около 10 минути.
Цариче – лек срещу бяло течение се приготвя, като 1 ч.л. цариче се кипва в чаша вода. След като престои около 20-30 минути, чаят се прецежда и се изпива. Пие се ежедневно до излекуване на заразата.
Сминдух – промивката със сминдух се приготвя от 2-3 лъжици семена от сминдух, които се кипват в литър вода. След като отварата заври, се оставя за 30 минути слаб огън. След прецеждане се прилага топла промивка при бяло течение.
Бял ориз – лек с бял ориз се приготвя, като шепа ориз се сварява в половин литър вода. Именно водата от варенето е тази, която се използва с лечебна цел, като след прецеждане от нея се пие ежедневно. Водата от варенето се пие топла, като към нея се добавя 1 с.л. захар.
Орехови листа – листата от орех лекуват бяло течение, като 5-6 от тях се кипват в литър вода. Варят се, докато водата се изпари наполовина. С така останалата вода се прави промивка, като добре е водата да е топла.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *