Срещу бяло течение – ценните рецепти на проф. Мермерски

За проблеми, свързани с дамската хигиена и бяло течение ползвайте здравословните съвети и рецепти на проф. Христо Мермерски

Големият наш природолечител проф. Христо Мермерски има лек за всяко заболяване. За всяка болка той има готова и много популярна рецепта, с която помага на хиляди хора да се излекуват и да облекчат състоянието си. Мермерски е дал свое решение с продукти от природата и на един много важен и неприятен женски проблем – бяло течение.

Мермерски

Срещу бяло течение – ценните рецепти на проф. Мермерски

Според Мермерски един от най-честите симптоми при заболяване на пикочо-половите органи е бялото течение. Преди да приложите каквото и да е лечение обаче, първо трябва да се консултирате с вашия лекуващ лекар, защото причините за възникването на бяло течение могат да бъдат различни и не всяко се повлиява от лечението с билки и природни продукти.
Добрата новина е, че повечето случаи на бяло течение може да се лекува именно с помощта на народната медицина. Затова и лечителя проф. Мермерски дава две много ефикасни рецепти за това доста често срещано заболяване при жените.
Първата от тях е с мед и сода за хляб. Мермерски съветва да се вземе една супена лъжица захаросан мед и една супена лъжица сода за хляб, които се разбъркват добре. От тази смес се оформят топчета с големината на грахово зърно. Всяка вечер преди лягане по едно от тези зрънца се слагат във влагалището и така се спи.
Втората рецепта отново е с мед, който според проф. Мермерски е една от най-полезните храни на земята. Медът трябва отново да е захаросан. От него се взима парче, голямо колкото орех, поставя се върху клинично чиста марля, слага се конец и се оформя като тампон. Преди да си легнете вечер си правите традиционния тоалет и после този тампон се поставя на по-дълбоко влагалището. На сутринта този тампон се изважда и се прави промивка със сода за хляб, приготвена от литър морна вода и чаена лъжичка сода. Тази процедура се повтаря поне десетина дни до пълното изчезване на бялото течение, съветва проф. Мермерски.

Вижте и тези материали по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *