Срещу бяло течение – ценните рецепти на проф. Мермерски

За проблеми, свързани с дамската хигиена и бяло течение ползвайте здравословните съвети и рецепти на проф. Христо Мермерски

Големият наш природолечител проф. Христо Мермерски има лек за всяко заболяване. За всяка болка той има готова и много популярна рецепта, с която помага на хиляди хора да се излекуват и да облекчат състоянието си. Мермерски е дал свое решение с продукти от природата и на един много важен и неприятен женски проблем – бяло течение.

Мермерски

Срещу бяло течение – ценните рецепти на проф. Мермерски

Според Мермерски един от най-честите симптоми при заболяване на пикочо-половите органи е бялото течение. Преди да приложите каквото и да е лечение обаче, първо трябва да се консултирате с вашия лекуващ лекар, защото причините за възникването на бяло течение могат да бъдат различни и не всяко се повлиява от лечението с билки и природни продукти.
Добрата новина е, че повечето случаи на бяло течение може да се лекува именно с помощта на народната медицина. Затова и лечителя проф. Мермерски дава две много ефикасни рецепти за това доста често срещано заболяване при жените.
Първата от тях е с мед и сода за хляб. Мермерски съветва да се вземе една супена лъжица захаросан мед и една супена лъжица сода за хляб, които се разбъркват добре. От тази смес се оформят топчета с големината на грахово зърно. Всяка вечер преди лягане по едно от тези зрънца се слагат във влагалището и така се спи.
Втората рецепта отново е с мед, който според проф. Мермерски е една от най-полезните храни на земята. Медът трябва отново да е захаросан. От него се взима парче, голямо колкото орех, поставя се върху клинично чиста марля, слага се конец и се оформя като тампон. Преди да си легнете вечер си правите традиционния тоалет и после този тампон се поставя на по-дълбоко влагалището. На сутринта този тампон се изважда и се прави промивка със сода за хляб, приготвена от литър морна вода и чаена лъжичка сода. Тази процедура се повтаря поне десетина дни до пълното изчезване на бялото течение, съветва проф. Мермерски.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *