Чудодейният витамин В 17 е ефективно средство против рака

Лечебна терапия с витамин В 17 е приложена в болници и има добри резултати за здравето на болните

Използването на витамин В 17 за лечение на рак датира още от 1843 година, но има сведения, че китайски лечители са използвали големи количества горчиви бадеми за лечение на различни видове тумори още преди 3 000 години. Това е някакво разминаване с успешните методи на лечение на рака, един, от които е с този витамин, който, ако е бил приложен отдавна, борбата с коварната болест би била по-успешна.

Едни от най-богатите храни на витамин В 17 са суровите кайсиеви и бадемови ядки

Едни от най-богатите храни на витамин В 17 са суровите кайсиеви и бадемови ядки

В действителност лечението трябва да бъде комплексно, а не само с ядки от бадеми, кайсии и други. Храната трябва да се промени напълно, за да има полза, така както са се хранили преди да наложат рафинираните храни в ежедневието. Иначе ще бъдем разочаровани, че терапията с витамин В 17 не е ефективна или също така някоя друга природна терапия. Причината за рака не е само в храната, а в околната среда, стреса, генетическите предпоставки и т. н. Понякога е по-правино да се направи операция, защото злокачественият тумор се е развил много бързо.

Витамин В 17 е известен и под названието амигдалин и в пречистената му форма лаетрил. Той е изграден от 2 молекули на захарта – бензалдехид едната и цианид другата. Всъщност В 17 не е витамин, а по-скоро принадлежи към групата на витаминоподобните вещества, но така си е останало да се нарича и е причислен към групата на витамините от В комплекс с пореден номер 17. Доктор Ернст Кребс, който през 1950 г. изолира витамин В 17 и го нарича лаетрил, което е просто кратко написано Lavo-mandelonitrile, твърди, че той е полезен против всички видове рак и цианидите в него не са опасни за човека. В големи количества от порядъка на един килограм може и да се получи и натравяне, но в такива дози никой не го ползва. Той го е инжектирал в себе си и в животни и не е имало отравяне. Противниците на терапията с витамин В 17 твърдят, че 50 ядки бадеми или кайсиеви на ден са опасни, а 100 ядки могат да бъдат смъртоносни. Все пак има хора, които в миналото са яли по много от тях и са живи и здрави и до днес.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки
Витамин В 17 на таблетки произведен в Мексико

Витамин В 17 на таблетки произведен в Мексико

Нужната дневна доза от витамин В 17 е 100 мг и те могат да се набавят от 15-17 сурови ядки от кайсии или бадеми. Ядките могат да се ядат не толкова с цел против рака, но и защото са хранителни и съдържат белтъчини, които могат да заместят животинските такива или поне частично, ако не напълно. Доктор Кребс, счита, че ракът се предизвиква от витаминен дефицит на витамин В 17 подобно на скорбута, който се получава от недостиг на витамин С. Ракът също може да се предизвика и от недостиг на витамин С.

Д-р Майкъл Тайт от Австралия недоумява защо правителството и министерството по храните и лекарствата са така не загрижени за живота и здравето на хората като отказват да въведат лечението с витамин В 17 в здравеопазването. Той прилага терапия с лаетрил за 3 часа всеки ден на 4-7 негови пациенти. Има и свой сайт, на който публикува интересни неща от своята дейност, а в болницата му има добри резултати от прилагането на терапията с лаетрил.

Витамин В 17 на ампули за инжекции произведен в Мексико

Витамин В 17 на ампули за инжекции произведен в Мексико

Ракът е голям бизнес и фармацевтичната мафия печели милиарди долари от лекарствата и изследванията за рака. Това се потвърждава и от репортера Бенджамин Фулфорд, който е разговарял с масон и той му е казал, че едни от средствата за избиване на хората е чрез глад и болести. Цялата статия на репортера с видео клип може да прочетете – ТУК.

В интерес на истината тайни общества се грижат за депопулацията на населението на Земята и едно от средствата е точно чрез укриване на евтините и полезни природни средства за лечение на болести и популяризирането на промишлени храни с консерванти, рафинирани и други. В клиповете към статията е представено накратко описанието на намеренията на тайните общества и религиозни деятели, които се стремят да докарат народите до неверие и до отделяне от Бога с цел да бъдат измамени според Библията и да понесат загуба за материалните си неща и за живота си.

Още по темата четете – ТУК.

Храни богати на витамин В 17

Храни богати на витамин В 17

Цитати 2

Цитати 2

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Чудодейният витамин В 17 е ефективно средство против рака

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *