Вижте къде има най-много витамин B17 – унищожителят на рака

Един от най-мощните убийци на раковите клетки е витамин В17, чиито уникални качества дълги години са били крити

Една от най-големите конспирации срещу здравето е вече разбулена. Учените смело заявяват, че един от най-големите убийци на раковите клетки е витамин В17. Ако това вещество се употребява всеки ден, човек никога няма да заболее от рак. Дълги години огромните фармацевтични компании са крили този факт, за да държат хората подвластни на лекарствата, които произвеждат. Като същевременно лекът е бил отдавна открит – витамин В17. Това чудо на природата е открито от американеца Едуард Грифин, който дори написва книга по темата – „Свят без рак“.

витамин В17

Един от най-мощните убийци на раковите клетки е витамин В17, чиито уникални качества дълги години са били крити

Там той описва лечебните свойства на витамин В17, наричан още лаетрил или амигдалин. Грифин е правил опити за лечение и твърди, че е излекувал успешно хиляди пациенти именно с храни, съдържащи чудодейния витамин В17. Именно неговите открития е ползвал и д-р Макс Герсон, който включва храни, богати на амигдалин в своята специална диета, с която лекува болни от рак.
Чудотворният витамин В17 се намира в най-големи количества в плодовите костилки на кайсиите, вишните, сливите, прасковите, ябълковите семки, а така също го има в бадемите, соргото, просото, лененото семе, лещата, някои бобови култури и гроздето.
Според учените човек има нужда от приблизително седем ядки на кайсиеви костилки дневно, за да се предпази от развитие на рак. Това количество предпазва организма от това слетките да се видоизменят и да станат патогенни.
За профилактика учените съветват да се започне с малко количество ядки от костилки на каквото ви хареса – кайсия, слива, прасково – и постепенно може да стигнете до около 10 броя дневно.
За да се предпазите от рак не яжте бяла рафинирана захар, която е основна храна на раковите клетки. Намалете и кофеина, който влияе негативно на черния дроб и бъбреците. Откажете се от бялото брашно, което лесно се превръща в захар в организма. Яжте повече необработени и нерафинирани продукти. Именно такъв тип хранене е пазело нашите прадеди да не се разболеят от коварната болест. Те са използвали полезното сорго и просо, плодове и зеленчуци и ядки и така са зареждали тялото си с полезния витамин В17 или с веществото амигдалин, което пази от рак.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Вижте къде има най-много витамин B17 – унищожителят на рака

  1. Витамин Б17 може да намерите на VitaZona.com. Безплатна 24 часова доставка за цяла България до офис на Еконт!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *