Ползвайте природни рецепти при вода в коляното

Ако страдате от вода в коляното, помогнете си с тези природни рецепти

В кухината на коляното се събира вода, след удар, натъртване, изкълчване, изкарана туберкулоза или изтегляне на колянното сухожилие. Под капачето на коляното се събира течност, която го повдига напред. В следствие от коляното се подува и малко деформира. При това положение кожата се затопля, а страдащият вдига температура. Движенията при сгъвания и ходене са болезнени. Ако не се лекува коляното може да остане неподвижно. Срещу вода в коляното може да пробвате и някои рецепти, освен лечението от лекаря.

Ползвайте природни рецепти при вода в коляното

Ползвайте природни рецепти при вода в коляното

Ето и някои рецепти за вода в коляното.

Пригответе си царевично брашно. сварете го на котлона да стане гъста каша. Предварително си измийте коляното с вода и сапун и наложете кашата като я бинтовате. Това се прави всяка вечер в продължение на10 дни.

За следващата рецепта ще ви трябват 3-4 килограма морска сол. Сложете я върху котлона и я нагрейте доста. Предварително си пригответе торбичка от някакъв плат, за предпочитане е да бъде памучен, но може да го замените с дебела марля. Наложете торбичката със загрятата сол върху болното място 9 и отгоре превържете с найлон и вълнен шал. Компресът с морска сол се прави вечер.

Следващата рецепта е с яйца и морска сол. Солта – 1 чаена чаша се счуква на ситно и се смесва с жълтъците на 6 пресни яйца. Сместа се намазва върху подходящо по големина парче плат и се слага върху коляното. Държи се 2 дена, след което се маха и се измива крака..

“Фигурин

Пригответе си картофи за следващата рецепта. Нарежете ги на филийки колкото да могат да се поставят върху болното коляно. Наложете ги върху коляното и направете компрес за сгряване. Сменяйте този компрес през половин час. Освен за вода в коляното тази рецепта се прилага и при контузии. Подутините спадат бързо с него.

Още по темата – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *