Доказано ефикасен лек при възпалени яйчници

Възпалените яйчници могат да бъдат причина за стерилитет

Причините за възпалени яйчници при жените най-често са болестни микроби, които достигат до яйчниците чрез кръвта. Съществуват обаче и други начини, при които могат да попаднат микроби в организма, а именно от съседните органи при аборт, гонорея, апендицит и други. Възпалението на яйчниците може да бъде остро, хронично или гнойно.

Възпалението на яйчниците е сериозен проблем

Когато възпалението е вследствие на болести като трипер, гонорея, възпаление на матката или тръбите, тогава то протича с явленията на заболяването, което е причинило възпалението – гонорея, апендицит, възпаление на матката и тръбите.

При хронично възпаление има болки ниско в корема от едната или от двете страни, разпростиращи се към кръста. Те се усилват по време на менструация. В такъв случай забременяването е особено затруднено.

Ето една рецепта, която доказано ще облекчи симптомите при възпалени яйчници и ще ви излекува като премахне инфекцията.

Сутрин, обед и вечер 30 минути преди лягане да взема по 1 бучка захар с 10 – 20 капки настойка от арника. За направата на настойката – 100 г листа и цвят от билката арника в 1 л аптекарски спирт 70° стои на слънце или до горящата печка 20 – 40 дни.

Препоръчително е след двадесет минути след приема на настойката да се изпива по 1 чашка от 75 г отвара следните продукти: агримония, борови връхчета, живовляк широколистен (листа), исландски лишей, невен, пача трева, полски хвощ, спирея и цариче по 50 г.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

От тази смес се вземат 2 пълни супени лъжици с прибавка и на 1 чаена лъжичка пъпешово семе (предварително счукани добре с люспите) и се запарват с 500 г вряща вода и врят на тих огън 10 минути; като изстине, се прецежда.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *