Гена Трайкова не се решава да забременее заради здравословен проблем (ВИДЕО)

Тя споделила, че страда от коварното заболяване таласемия, която е разновидност на анемията

Светските хроникьори отдавна имат интерес към личния живот на Гена Трайкова. Тя е любима тема на различните медии, които пишат за различни звезди и известни личности. След като тя се раздели с Венелин Петков още миналата година и се сближи с музиканта от „Хиподил” Лъчезар Маринов, почти недостъпното й лично пространство започна да става все по-интересно.

Гена Трайкова

Гена Трайкова

Всички нейни почитатели очакват тя да мине под венчило и да стане майка. Но за жалост по неизвестни за нас причини тя отлага да стане майка, а е минала отдавна 30-те. Вестник „Уикенд” загатва, че причината е лична. От lifestyle.bg пишат, че Гена споделила пред колеги веднъж каква е истината да не се решава да има деца.

Тя страдала от сериозното заболяване таласемия, която представлява много тежка форма на анемия и най-лошото в нейния случай е, че се предава по наследство, ако и двамата родители носят в себе си този ген. Обикновено човек с това заболяване може да си живее нормално без сериозни проблеми, но що се отнася за майки с таласемия то има опасност да загубят бебето си, а евентуална операция при раждането има много голям риск за живота на майката. Заради много големия риск за нея и детето й водещата не може да се реши засега.

Сега Гена живее с Лъчезар на семейни начала и много са подходящи един за друг според мнението на приятели.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *