Певицата Десислава претърпяла операция на гласните струни

Колежката й Преслава също има здравословен проблем и спира да пее

Певицата Десислава изчака да мине „Евровизия” и веднага постъпи за лечение в клиника. След като през месец март тя стана трета на финала на „Евровизия” у нас, певицата си насрочила час за преглед в немска клиника. Това е й причината през целия месец април Десислава да липсва от сцената.

Преслава има проблеми с гласните струни

Много хора шушукаха, че тя не е могла да приема загубата от Софи Маринова и от срам се е покрила. Истината е, че Десислава се е решила да разреши здравословните си проблеми, защото в противен случай има голяма вероятност да загуби гласа си.

Гласовитата дама се оплаквала от постоянно болно гърло още през есента, а на първите прослушвания на българската Евровизия се извинявала на журито, че ще спести някои части от песента, защото е много болна. След обстоен преглед, се оказало че тя трябва да легне на операционната маса и да се излекува.

За щастие операцията е минала успешно и Десислава е добре. Пожелаваме на изпълнителката скорошно възстановяване и завръщане на сцената.

Друга певица също временно спира да пее, защото има същите здравословни проблеми като Десислава. Фолк дивата Преславаима сериозни проблеми и ако не се лекува може да загуби гласа си. Преслава страда от възли на гласните струни, които трябва да оперира.

Десислава се възстановява след операцията на гласните струни

Причините за нейното състояние са хроничното й недоспиване, задимените помещения, постоянният стрес и напрягането на гласа. Рискът на професията ще накара Преслава да зареже сцената поне за шест месеца.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Пожелаваме на гласовитата дама Преслава скорошно оздравяване.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *