Бърза детоксикация на тялото с ароматно смути

Детоксикация или изчистване на тялото от токсините може да направите с една чудодейна напитка

Детоксикацията е много деликатно нещо. Бързото изчистване на тялото от токсините може да стане и за един ден с тази чудодейна напитка. Този процес ще ви върне здравето и тонуса. Трябва да знаете обаче, че ако тялото ви е чувствително и не може да се пригоди бързо към промени е възможно да изпита стрес. Затова е по-добре да се извърши пиенето на напитката на няколко порции за детоксикация на тялото.

Бързо детоксикация на тялото с ароматно смути

Бързо детоксикация на тялото с ароматно смути

Ако сте решили да направите детоксикация, ще трябва да промените начина си на живот и да избирате да се храните здравословно. Не е желателно да изпадате в крайности, а да поддържате нужния баланс за добро здраве.

Рецепта за детоксикация на тялото със зелено смути.

Пригответе си 5 чаени чаши спанак, предварително нарязан, 5 чаени чаши маруля също нарязана, целина 2 стръка, 2 чаени чаши сок от сочни лимони, 1 банан, 1 ябълка, 1 круша и 2 чаени чаши филтрирана студена вода. Като допълнение към тези съставки може да добавите магданоз и кориандър, а ако искате да ви разхлади и лед на кубчета. Плодовете трябва да бъдат без корите и да са екологично чисти.

Първо пуснете всички зеленчуци в блендера на ниски обороти и след като получите добра хомогенна смес, добавете и плодовете с подправките и блендирайте като включите на бързи обороти.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Направената зелена напитка се усвоява бързо и полезните витамини и ензими извършват необходимата детоксикация и помагат за възстановяването на тъканите.

Тази порция е за един ден и се препоръчва да се изпие разпределена на няколко порции. Повечето хора, особено жените имат навика да започват деня с кафе и да пият по няколко порции на ден. Както знаете то си има своите положителни и отрицателни страни по отношение на здравето. За да избегнете вредата от него може да го замените с тази рецепта за зеленото смути. Ако искате да ползвате по-бърза за приготвяне напитка, може да си направите лимонов сок с вода и по желание да добавите мед според вкусовите ви предпочитания.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *