ВИЖТЕ с коя диета се вталява Катето от „Ритон”!

Нежната половинка от дуета иска да влезе във форма за юбилейния им концерт

По-красивата част от дует „Ритон” – Катя, е привърженик на здравословното хранене с добре балансирано меню, съдържащо повече плодове, зеленчуци и много вода.

Катя и Здравко от „Ритон“

Тя неведнъж е споменавала, че преди години се е подлагала на какви ли не диети, за да поддържа добра форма. С времето обаче се е убедила напълно, че ефектът от тях е временен, затова най-добре трябва да се промени начина на живот, отколкото да се впускаш във всякакви диети, пише „Блиц”.
Сега обаче нежната половинка от дуета иска да влезе във форма за юбилейния концерт по повод 35-годишнината на сцената им със Здравко. Диетата, на която се е подложила, освен храна, включва танци и движение.
Според Катя с диетата се отслабва 4 кг само за 5 дни. Храненията са от 3 до 6 ръти дневно, като преди всяко от тях се пие по чаша затоплена вода. Общото й количество обаче не бива да надвишава 1,2 литра, а последното ядене трябва да е 3 часа преди лягане.
И така – ето диетата: първи ден – 1 кг. ябълки, втори ден – 6 твърдо сварени яйца, трети ден – 6 малки филийки ръжен хляб или бонус, тънко намазани с масло или маргарин, четвърти ден – половин килограм варено телешко месо и 5 ден – ризото със зеленчуци.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *