Диетата на Петя Раева, с която тя свали 25 килограма

 Диетата на Петя Раева е полезна с това, че не се смесват храни богати на белтъчини и въглехидрати на едно ядене

Депутатката от противокоснтитуционната партия ДПС (най-проклетата), отслабна значително с избрания от нея хранителен режим. Диетата на Петя Раева е полезна с това, че не се смесват храни богати на белтъчини и на въглехидрати на едно ядене. С нея тя отслабна с повече от 25 килограма и макар че хранителния й режим не е нещо ново, е написала книга за нея, в която споделя своя опит.Диетата й е известна отдавна.

Диетата на Петя Раева, с която тя свали 25 килограма

Диетата на Петя Раева, с която тя свали 25 килограма

Храните в нейната диета е да се разделят белтъчните от въглехидратните като се комбинират със зеленчуци. В повечето храни има както въглехидрати така и белтъчини, но се определят към една от двете групи по преобладаващите го съставки. Ако е месо например то няма въглехидрати, а има само белтъчини в различните меса те са в определено количество. В други храни като зърнените въглехидратите са преобладаващи, макар че имат и белтъчини, те се водят въглехидратни.

Диетата й се състои в следното примерно меню:

Сутрешната закуска е в 8 часа и е от 2 дози кафе без захар и със сметана, а ако изпитва силен глад се добавя и сварено яйце с половин кофичка кисело мляко или айрян. Това е белтъчно хранене.

Към 12 часа на обяд вместо обичайното ядене, тя изяжда един банан.

Обяда си прави в 14 часа с пилешка пържола със задушени тиквички. Друг вариант е картофи на фурна вместо пържолата.

Вечерята на Петя е в 19 часа и е от паста с домати с подправката босилек, а тя е богата на калций. Грамажът е малък, колкото да залъже глада – 250 грама, все пак целта е разтоварване от големи количества храна и отслабване.

“Демир

За всеки ден тя сменя менюто с други храни, но пак така групирани без смесване на въглехидратни с белтъчни.

Диетата й се нарича още и разделно хранене, но при нея не се държи за здравословните храни, защото участват храни като шунка и други меса или пасти, с които е добре да се съобразяваме, те не са здравословни. Петя обръща внимание и на спокойното хранене без да се бърза и пиенето на вода. Вижте и линковете в статията. 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *