С уникалната диета на Петя Раева може да отслабнете драстично

В ефективната диета на Петя Раева се залага на разделното хранене и на приемането на много течности

С разделно хранене и много течности поддържа идеалното си тегло пловдивската депутатка Петя Раева. Та е създателка на уникален хранителен режим, с който преди време свали цели 20 килограма и вече няколко години поддържа фигурата си в норма. Преди няколко години Раева тежала близо 100 килограма, но сега поддържа много добра форма и в момента тежи между 60 и 65 килограма.

диета на Петя Раева

В ефективната диета на Петя Раева се залага на разделното хранене и на приемането на много течности

В ефективната диета на Петя Раева се разчита предимно на разделното хранене и на някои хитринки, с които смъкването на излишни килограми става хем приятно, хем лесно. Към диетата има и някои съвети, събрани в специална книга, с която депутатката помага и на други хора да постигнат оптималното си тегло.
Едно от най-важните неща в ефективната диета на Петя Раева, е да се храним винаги седнали на маса, а не както правят повечето хора – на крак, набързо и нездравословно.
Никога не трябва да се яде и на бюро пред компютър или на коляно пред телевизора, а да се отделят поне 15 минути да се седна на масата и да се насладим на храната, колкото и малка и оскъдна да е тя.
Уникалната диета на Петя Раева е изградена на принципа на разделното хранене. Затова и пловдивската депутатка никога не смесва в едно ядене плодове, белтъчини и въглехидрати. В 8 часа сутринта тя задължително закусва парче шунка и варено яйце с чаша айран или препечена филийка с масло или зехтин, поръсена с чубрица. Други сутрини Петя Раева закусва дори макарони, подсладени със стевия.
В ефективната диета на Петя Раева в 12 часа се яде плод – може банан, портокал, киви или друг по ваш избор. Обядът е към 2 часа следобед и тогава се ядат вяколко варианта – например пилешка пържола и тиквички, задушени зеленчуци с някакво сирене, купичка леща и филия хляб, постно ризото или картофи на фурна. Към обяда и вечерята по избор може да се пие айран или чаша вино.
В уникалната диета на Петя Раева вемерята е в 19 часа. Тогава хората, които искат да отслабван трябва да консумират порция макарони с домати и босилек или малка пица със зеленчуци, а друга вечер – печена риба със салата.
Според депутатката важно условия е да се пие много вода. Това помага на тялото да се освобождава от отровите и да сваля килограми по-лесно. Д ефективната диета на Петя Раева се пие по 2 литра вода, а отделно от това се консумира и чай, айран или вино.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “С уникалната диета на Петя Раева може да отслабнете драстично

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *