Най-новата диета с вода дава удивителни резултати

Диета с вода може изцяло да промени визията ви само за месец и да се появите на плажа в ослепителна форма

Водата е едно от най-важните неща в живота на човек. Затова и диета с вода може да помогне на много хора да намалят значително килограмите си и да се излекуват от много болести. Просто трябва да не забравяте да пиете вода – много, много вода – през лятото и до 3 литра дневно. Наред с това при диета с вода храната трябва да е малко по-ограничена, нали все пак става въпрос за диета.

диета с вода

Диета с вода може изцяло да промени визията ви само за месец и да се появите на плажа в ослепителна форма

Водата може да ви помогне да преодолеете глада. Понякога хората бъркат глада с вода, затова винаги когато усетите глад, пийнете една чаша вода, защото може всъщност да сте жадни. Ще се изненадани колко лесно гладът си отива и как при първите резултати от свалените килограми започвате сами да отказвате вкусната храна, която ви изкушава.
Диета с вода е за период от 21 дни. Всеки ден се хапва храна с калоричност до около 1000 килокалории. Първият ден се закусва добре, след което през останалата част от деня се пие вода – до 2 литра дневно.
След това до петия ден се яде пълнозърнест хляб, грейпфрут, варени яйца и печени картофи до 1000 калории дневно. Водата продължава да е част от менюто ви.
До дванадесетия ден се позволява ябълка, спагети, но без мазнина, сок от портокал, много вода. Вместо спагети, може да разнообразявате менюто си с печени картофи.
До петнадесетия ден вече се включват и моркови, зеленчукова супа, отново спагети и много вода. До деветнадесетия ден се храните с печени картофи, юфка или варени яйца, а до двадесет и първия ден се пие само вода – по два литра преварена вода на ден.
С тази диета с вода ще стопите за 21 дни около 15 киограма.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *