7-дневна диета с овесени ядки смъква 5 килограма

За 7 дни на диета с овесени ядки ще бъдете поне с 5 килограма по-леки, по-здрави и по-пълни с енергия

Макара и към своя край лятото все още е в пълната си сила.

Време е за една много приятна, лесна и засищаща диета с овесени ядки, която ще въне баланса на тялото ви. Тя се прави една седмица и с накрая, ако сте спазвали този хранителен режим, ще бъдете най-малко с 5 килограма по-слаби.

Тази диета с овесени ядки спомага за бързото отслабване и е оптимална за енергични хора.

диета с овесени ядки

За 7 дни на диета с овесени ядки ще бъдете поне с 5 килограма по-леки, по-здрави и по-пълни с енергия

Основата на прекрасната диета с овесени ядки залага на съдържащите се в продукта микро и макро елементи, витамините Е, РР и В. 100 грама овесени ядки са достатъчни да задоволят дневната доза от целулоза на организма.

Плюсовете на тази диета с овесени ядки са нейната ниска калоричност и насищането на организма с полезни вещества като калций, калий, натрий, желязо, фосфор, цинк, магнезий.

Друго положително качество е, че този хранителен режим е достатъчно засищащ, за да не чувствате непрекъснат глад и дискомфорт от лишенията.

Овесените ядки съдържат бавноусвоими въглехидрати, които се разграждат за няколко часа.

Тази диета спомага за бързото отслабване и подобрява работата на стомаха. Кожата изглежда подмладена след спазването на тази диета Диета с овесени ядки ще реши проблемите със стомашните заболявания и регулирането на нивото на лошия холестерол.

Диета с овесени ядки се прави само 7 дни, през които може да ядете овесена каша, приготвена от овесени ядки, попарени с вряла вода. Към нея може да хапвате и плодове без нишесте круши, портокали, грейпфрут, зелени ябълки. Позволено е и веднъж на ден да се яде кофичка нискомаслено кисело мляко с овесени ядки.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *