Домашна рецепта против шипове

Една лесна домашна рецепта против шипове ще ви помогне за тяхното лечение

Заболяването е на опорно-двигателната система и по тази причина се усеща силна и нетърпима болка. Срещу болезнените шипове избрахме да ви предложим една лесна рецепта за домашно изпълнение. Те се проявяват обикновено на възраст над 50 години. Характеризират се с костни образувания образувани върху съществуващите здрави кости. В нашия напрегнат живот шипове се срещат и всред по-млади хора и особено сред такива работещи тежка работа.

Една лесна домашна рецепта против шипове ще ви помогне за тяхното лечение

Една лесна домашна рецепта против шипове ще ви помогне за тяхното лечение

Като причини за появата на заболяването може да се изтъкнат стари травми, нарушена обмяна на веществата, сколиоза, нездравословно хранене. Простудата също играе роля в заболяването, една настинка дори може да е причина, също и артрита, който е заболяване на ставите, може да предизвика появата на шипове.

Шиповете могат да станат особено тежка болест, ако някой шип да притисне един от нервите на гръбначния стълб и тогава да настъпи деформация на части от тялото или обездвижване – частично и даже пълно.

Образувалите се шипове се намират в тазобедрените и коленните стави, гръбначния стълб, врата, коленете и петите. Те могат да причинят спазми или подувания с нетърпими болки.

Ето рецептата, която избрахме да ви представим:

Нужни са следните продукти: 2 яйца, ябълков оцет и салицилов спирт. Измийте добре яйцата и ги сложете в съд желателно е да е стъклен като го напълните с ябълков оцет. Оставете съда на хладно и тъмно и изчакайте, докато омекнат яйцата. те трябва да се стопят и да се махнат и ципите, които остават. След като това стане, разбъркайте оцета и двете яйца и добавете салицилов спирт 100 мл. Така вече рецептата за шипове е готова и остава само да я приложите. Нанасяте всяка вечер на болното място и трябва да имате облекчение още след първите няколко процедури.

Още за шипове – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Домашна рецепта против шипове

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *