Дъждовната вода е лековита и чудодейна

Вижте защо дъждовната вода е магическа и полезна

Дъждовната вода е уникална и върши чудеса. Хората от древни времена са я използвали с различни цели – от любовни магии до лечение на болести. Ако си измиете лицето, ръцете и тила с дъждовна вода, то така измивате негативната енергия, която сте натрупали с времето.

Дъждовната вода има лечебни свойства

Дъждовната вода дава сили на мисловната ви енергия, като ви дарява с позитивни идеи и ви помага, за да успеете в работата. Също така развива интуицията ви, а някои смятат, че чрез дъждовната вода човек може да получи ясновидски способности.

Ако всеки ден се миете с дъждовна вода, то вие ще се отървете от стреса, напрежението, лошите мисли и депресията. От тук пък следват хармония в семейството, лесно справяне със страховете и по-креативно мислене.

Дъждовната вода помага на сърцето, давайки му енергия. Също така премахва следите от нахапвания от нощни комари и други насекоми. Дъждовната вода лекува главоболие и уравновесява психиката на човек.

Смята се още, че уроки и магии също могат да бъдат премахнати чрез дъждовната вода.

В зависимост от това, по кое време се събира дъждовната вода, тя притежава магически и лечебни свойства, които определено ще ви помогнат. Събирайте водата само, докато слънцето грее между 6 сутринта и 18 часа вечерта. Не съхранявайте водата в метален съд и я използвайте в рамките на две седмици, за да има ефект.

Дори и да не ви помогне, миенето с дъждовна вода определено няма да ви навреди.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *