Ето защо е полезна ензимната терапия (ВИДЕО)

Вижте колко е полезна ензимната терапия според съвременните учени и за какво може да послужи 

 

Ензимната терапия е най-грижливо пазената и ценена терапия на съвременната медицина. Многобройните проучвания доказват ролята на ензимите в профилактиката и лечението на различни заболявания, в това число смущения в кръвообращението, рак, ранно остаряване, проблеми с кожата, състояния след травма, болка в гърба, имунен дефицит, артрит, бурсит, множествена склероза, херпес-вируси и СПИН.

Ензими и Жизнената дейност.

Ензими и Жизнената дейност.

Широкият обхват на тяхната ефикасност се дължи на факта, че ензимите са незаменими за всички жизнени процеси. Те действат като биокатализатори. Без ензимите не може да съществува клетъчна активност.

Критиците на ензимната терапията твърдят, че те губят активността си при храносмилане. Но това е оборено от изследванията, показващи, че при приемане на ензимите през устата тяхното съдържание в кръвта се увеличава значително. С напредването на възрастта ние се нуждаем от повече ензими, тъй като те са ключов фактор за задържане на младостта.

Ние приемаме ензими от живата храна, като сурови плодове, зеленчуци и ядки. Някои хора срещат трудности в усвояването на хранителните ензими и трябва да ги приемат във вид на таблетки. Най-добрата добавка за ензимната терапия са растителните ензими във формата на кристали с електролити. Те преминават през клетъчната стена, подсилват тялото и помагат за изпълнението на храносмилателния процес.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *