Учени откриха връзка между епидемията от аутизъм и някои ваксини

Връзка между епидемията от аутизъм и някои ваксини откриха учени от САЩ, което се установи през последните години и се документира във филм 

В статия от 21 май 2014 година на сайта naturalnews.com се съобщава за разкритие  на учени, че някои ваксини причиняват епидемията от аутизъм. Един мъж пострадал от ваксините разказва как по лекарски съвет си е бил ваксина против тетанус, когато наближавало да навърши 30 години. Той се казва Ерик Гладен.

След като Ерик научава от основателя на световния проект „Меркурий”, че една от съставките в известните ваксини тимерозал – живак го е отровила и това води до тежки здравословни проблеми, за които засега не са открили лек, той предприема обширно изследване, за да открие истината.

Учени откриха връзка между епидемията от аутизъм и някои ваксини

Учени откриха връзка между епидемията от аутизъм и някои ваксини

Плодовете на неговия труд са описани в документалния филм „Trace Amounts”, който разказва една по-различна история за връзката между ваксините и развиващата се епидемия от аутизъм, отколкото това, което казват правителството и основните медии. Ерик Гладен се е отказал от работата и предприел пътуване из САЩ в търсене на истината, той е интервюирал специалисти, които са провеждали научни изследвания в тази област с ваксините.

Конгресменът Дан Бъртън, бивш председател за реформа на правителството и комисия за надзор, която водеше разследване на връзката на ваксините с епидемията от аутизъм от четири години казва, че непременно трябва да се види този филм. Той допълни: „Няма съмнение, че живакът е основен фактор, допринасящ в епидемията от аутизъм.“

Световната премиера на филма се състоя на наскоро по време на Newport Beach Film Festival в Южна Калифорния и предизвика вълна от интерес по целия свят.

В статия от 6 декември 2007 година сайтът scientificamerican.com също потвърждава, че повече от обикновено е покачването на заболеваемостта от аутизъм и затова посочват научни изследвания, които доказват, че ваксините са виновни. В национален мащаб покачването е 657% за период от 10 години от 1993 г. до 2003 г. Всъщност информацията за вредата от ваксините не е нова.

Фигурин билкови таблетки за отслабване при менопауза

Световният елит използва ваксините за постигане на целите си и тези техни намерения биват разобличавани пред обществеността с този филм и дейността на някои лектори като д-р Ръсел Блейлок, д-р Арпад Рузстаи, професор Уолтър Файт и други. Професор Уолтър Файт в своите лекции обяснява главно връзката на някои събития в съвременния свят с така наречените тайни общества и с вестите на Библията за нашето време. Това засяга и нас българите, защото сме едни от най-потърпевшите от конспиративните намерения на световния еврейски елит, който води светът към гибел със своите политически и други действия. В добавените клипове към статията се говори за някои от важните вести на Библията за нашия свят и нашето време.

Още по темата за ваксините може да четете – ТУК, а за тайните общества – ТУК.

Добавели сме клипове за вредата от ваксините и още за важните проблеми за нашето време. 

Цитати 2

Цитати 2

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *