Помогнете си с естествени средства при тромбофлебит

Билки, витамини и минерали помагат или облекчават състоянието при тромбофлебит

Флебитът може да бъде повърхностно възпаление на вените, предимно на краката, но също могат да бъдат намерени в района на таза. Повечето хора не знаят, че имат този проблем, докато не се зачервяване или подуване. Това може да бъде резултат от локална инфекция или някъде другаде в тялото. Заболяването тромбофлебит (разширени вени) се получава от съсирена кръв, която причинява възпалението.

Джинджифилът и чесънът са полезни при тромбофлебит

Джинджифилът и чесънът са полезни при тромбофлебит

Дълбоката венозна тромбоза е флебит на дълбоките вени, които причиняват образуването на кръвни съсиреци. Това може да причини болка, подуване, треска или студени тръпки. Първите признаци могат да бъдат кафяво оцветяване на кожата на долните крайници. Нерегистрирани съсиреци може да доведат до инсулт или дори смърт.

Съвременната медицина е напреднала много и в лечението на това заболяване. Информация за лечение с лазер и други модерни методи може да научите от сайта на д-р Иван Кючуков – drkiuchukov.com.

За тромбофлебит са полезни комбинираните хранителни добавки с витамините С, ефектът се увеличава, когато е комбимниран с биофлавоноиди, витамин Е – той е добър разредител на кръвта, добре е да е комбиниран с цинк – 50 мг на ден за укрепване на кръвоносните съдове и ленени семена.

Билки в капсули на прах или  под формата на чайове – помагат за укрепване на кръвоносните съдове, намаляване на възпалението, за разреждане на кръвта и общо подобряване на състоянието.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Boswellia е мощно противовъзпалително и лекува тъканите.

Джинджифилът е добър разредител на кръвта.

Гинко билоба помага на кръвообращението и целостта на тъканите.

Готу Кола помага за заздравяването на раните и циркулацията на кръвта.

Плодове глог  помагат за здравето на вените, нервите и кръвообращението.

Коензим Q10  –  подобрява кръвообращението и пази сърцето.

Ленено масло  –  подобрява клетъчната дейност и сърдечно-съдовите заболявания, за да помогне на вените и артериите да бъдат меки и еластични заедно с минимизиране на образуването на кръвни съсиреци.

Чесън –  подобрява оросяването и разрежда кръвта. Намалява анормалното съсирване.

Калций – свързан е с процесите с магнезий, L-Cysteini и L-Метионин –  помага срещу натрупване на мазнини в кръвоносните съдове.

Пикногенол и / или гроздов екстракт от семена – антиоксиданти, които определят гъвкавостта да артериалните стени и намаляват риска от заболяване на кръвоносните съдове и тромбофлебит.

Още за билки и други природни средства – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *